• BIST 9548.09
  • Altın 2499.755
  • Dolar 32.4879
  • Euro 34.5554
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C

Flydubai, 737 Sky İnterior'la buluşturuoyr

Flydubai, 737 Sky İnterior'la buluşturuoyr
Geçtiğimiz Haziran ayında Dubai-İstanbul Sabiha Gökçen uçuşlarını başlatan Flydubai Havayolu, yolcularını yeni nesil Boeing 737 Sky İnterior uçaklarıyla buluşturdu.

Eğlenceyi gökyüzüne çıkardılar

Geçtiğimiz Haziran ayında Dubai-İstanbul Sabiha Gökçen uçuşlarını başlatan Flydubai Havayolu, yolcularını yeni nesil Boeing 737 Sky İnterior uçaklarıyla buluşturdu.

Dubai Emirliği’nin sahip olduğu düşük maliyetli havayolu şirketi Flydubai, Amerikalı uçak imalatçısı Boeing tarafından yeni bir anlayışla tasarlanan “Sky İnterior” kabin konseptine sahip yeni nesil 737-800 tipi uçaklarla filosunu güçlendiriyor.

Geçtiğimiz Haziran ayında Dubai-İstanbul Sabiha Gökçen uçuşlarını başlatan Flydubai Havayolu, yolcularını ekonomik, konforlu ve eğlenceli uçuş imkanı sağlayacak yeni nesil Boeing 737 Sky İnterior uçaklarıyla buluşturdu. Flydubai Havayolları’nın CEO’su Ghaith Al Ghaith, iki ülke ve insanları arasındaki ilişkinin gücüne inançlarının tam olduğunu belirterek, “Türkiye ile ilgili hedeflerimiz oldukça büyük. Bu anlamda kat etmemiz gereken daha çok yol
var” dedi.

Türkiye ile Arap ve Müslüman ülkeler arasındaki iyi ilişkilerin, iki ülke arasında yapılan uçuşlara da yansıdığını ifade eden Al Ghaith, bu anlamda uçuşlarının başarılı bir şekilde devam etmesinin kendileri açısında şaşırtıcı olmadığını söyledi. Ghaith, “İstanbul popüler uçuş noktalarımızdan biri. Oradan insanlar ülkemize turist olarak ya da iş amacıyla geliyorlar. Bu amaçlarla ülkemize gelenler uçuşlarımıza rağbet ediyorlar” diye konuştu.

TÜRKİYE İLE İLGİLİ HEDEFLERİMİZ BÜYÜK

6 ay önce İstanbul uçuşlarına başlamalarına rağmen, uçuşların başarılı bir şekilde devam ettiğini altını çizen Ghaith Al Ghaith, “Ancak henüz hedeflerimize ulaştığımızı söyleyemem çünkü Türkiye ile ilgili hedeflerimiz oldukça büyük. Bu anlamda kat etmemiz gereken daha çok yol var. İnsanlara daha basit ve daha ekonomik bir ürün olan Flydubai uçuşlarını sunarak, daha fazla insanın seyahat edebilmesini sağladığımıza inanıyoruz. Hedeflerimize ancak daha fazla uçuş
rakamına ulaşarak ve daha fazla kişinin ülkemizden Türkiye’ye uçmasını sağlayarak ulaşabiliriz” dedi.

ARAPLAR TÜRKİYE’YE GİTMEK İSTİYOR

Türkiye’nin Birleşik Arap Emirlikleri halkının uçtuğu ülkelerin başında geldiğine vurgu yapan Ghaith şunları söyledi: “Herkes Türkiye’ye gitmek istiyor. Bu nedenle burada ciddi bir potansiyel olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Türkiye çok misafirperver bir ülke. Kültürü de ülkemizinkine benziyor. Bu nedenle insanlar Türkiye’ye gittiklerinde yabancı bir ülkeye gidiyormuş gibi hissetmiyorlar. Ortak çok fazla şey var. Bu nedenle insanlar Türkiye’ye gelmeyi seçiyorlar. İki ülke ve insanları arasındaki ilişkinin gücüne inancımız tam. Bu nedenle ikinci bir noktaya uçmaya başladığımızda başarılı olacağımızı düşünüyorum. Ancak halen bu yönde nihai bir karar almış değiliz. Yine de yakın gelecekte böyle bir karar alıp duyurusunu yapacağız” Şirketin kuruluşunun ardından Lumexis ile birlikte çalışabilme fırsatını yakaladıkları için şanslı olduklarını anlatan Ghaith Al Ghaith, bu sistem sayesinde müşterilerine tercih yapma imkanı tanıdıklarını söyledi. Bütün uçaklarında kısa bir süre içerisinde bu sistemi kuracaklarını belirten Ghaith, “Şu anda 4 uçağımızda bu sistem var. Ancak gelecek yıl uçaklarımızın yüzde 60’ında bu sistemin olmasını planlıyoruz. Sistemin özellikle İstanbul gibi uzun mesafeli uçuşlarda kullanılmasını sağlayacağız” dedi.

EĞLENCELİ UÇUŞ SİSTEMİ

Flydubai Havayolları filosuna katılan yeni uçaklarda Amerikalı Lumexis adlı şirket tarafından yolcuların eğlenceli bir seyahat etmesi için tasarlanan yeni nesil uçuş eğlence sistemi bulunuyor. Yeni nesil uçuş eğlence sistemiyle yolculara yüksek çözünürlükte filmler, oyunlar, haritalar göstererek ve müzik yayını yapılarak hizmet veriliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim