• BIST 9079.97
  • Altın 2323.472
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9354
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Flydubai ağını genişletmeye devam ediyor

Flydubai ağını genişletmeye devam ediyor
Ukrayna, Sırbistan, Hindistan ve Gürcistan’a uçuşları başlayan Dubai'nin ilk indirimli havayolu şirketi flydubai, uçuş ağını Avrupa ve Asya’da genişletmeye devam ediyor.

flydubai AVRUPA VE ASYA’DA GENİŞLEMEYE DEVAM EDİYOR

Ukrayna, Sırbistan, Hindistan ve Gürcistan’a uçuşları başlayan Dubai'nin
ilk indirimli havayolu şirketi flydubai, uçuş ağını Avrupa ve Asya’da genişletmeye devam ediyor.

Dubai'nin ilk indirimli havayolu şirketi olan flydubai’nin, Hindistan’ın en hızlı büyüyen şehri Ahmedabad’a, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapan Ukrayna’nın Kiev, Harkiv ve Donetsk’i şehirlerine, dünyanın önde gelen kültür başkentlerinden Sırbistan’ın Belgrad şehrine ve Gürcistan’ın başkenti Tiflis’e uçuşları başladı.

Birleşik Arap Emirlikleri’nden (BAE) Tiflis’e direkt uçuş hizmeti sunan tek havayolu olan flydubai, bu anlaşmayı Gürcistan Maliye ve Sürdürülebilir Kalkınma Bakan Yardımcısı George Karbelashvili’nin de katılımı ile düzenlenen toplantıda açıkladı.

flydubai CEO’su Ghaith Al Ghaith bu uçuş ile ilgili olarak: “Gürcistan’ın en büyük şehri aynı zamanda endüstriyel, sosyal ve kültürel merkezi olan Tiflis, Ortadoğu’da hem iş hem de turizm destinasyonu olarak öne çıkıyor. Ayrıca, Dubai ile Orta ve Doğu Avrupa arasında hava bağlantılarını geliştirmenin bizim için büyük bir stratejik önemi var. Direkt uçuş ağımızın BAE ile Orta ve Doğu Avrupa arasında seyahati kolaylaştırma ve maliyet açısından daha uygun hale getirme yolunda önemli bir rol oynayacağını umuyoruz” açıklamasında bulundu.

Ghaith konuşmasının devamında, “Yükselen bir eğitim, bilişim teknolojisi ve bilim endüstrileri merkezi olan Ahmedabad Gujarat’ın ve Batı Hindistan’ın kültürel ve ticari kalbi. Bu nedenle bu rotanın çok rağbet görmesini umuyoruz. Dubai’den Belgrad’a doğrudan hizmet veren ilk havayolu şirketi olmaktan da gurur duyuyoruz.” dedi.

flydubai, Dubai ile Hindistan arasındaki uçuş sayısını artırarak ticaret ve turizmin gelişmesini desteklerken, aynı zamanda BAE’de yaşayan Hint göçmen topluluğu ve memleketlerinde yaşayan ailelerine uygun ve düşük maliyetli seyahat seçenekleri de sunuyor.

Avrupa Futbol Şampiyonası 2012 elemelerine ev sahipliği yapan Ukrayna’yı da 3 yeni rota ile ağına ekleyen flydubai, toplam operasyonel ağını, GCC (Körfez Dayanışma Konseyi), Ortadoğu, Afrika, Hint Yarımadası, Asya ve Avrupa kıyılarında 44 destinasyona çıkarmış oldu. UEFA Euro 2012 elemeleri için Ukrayna’ya seyahat etmek isteyen BAE’li futbol taraftarları da böylece Ukrayna’ya rahatlıkla uçabilecekler.

Al Ghaith, yeni rotaların Ortadoğu ile Ukrayna arasında yeni bir refah döneminin habercisi olduğunu belirtti ve sözlerine şöyle devam etti. “Bu, flydubai için tarihi bir hafta ve gerek gelişen piyasalara genişleme azmimiz gerekse Ukrayna’ya tam taahhüdümüzün göstergesidir.” Ukrayna Başbakan Yardımcısı, Altyapı Bakanı ve UEFA Euro 2012 Başkanı Boris Kolesnikov ise: “UEFA Euro 2012 için gerçekleştirdiğimiz altyapı geliştirmeleri şu anda devam ediyor ve maçlar sırasında ve sonrasında beklenen artan trafiği karşılamak için ciddi havacılık yatırımı istiyor. Kaliteli havayolu şirketlerini ülkemize çekmek stratejimizin temelini oluşturuyor ve flydubai’ye hoş geldiniz demekten çok mutluyum. flydubai iki ülke arasında trafiği kesinlikle artıracak yüksek kaliteli, uygun maliyetli doğrudan uçuşlar sunuyor’’ sözleriyle bu gelişimden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Flydubai’nin son rotası ise 10 Kasım’da ilk uçuşun yapılacağı Dünya’nın önde gelen kültür ve parti başkentlerinden ve Sırbistan’ın Beyaz Şehri olarak da bilinen Belgrad…

“Eskiden doğrudan BAE hava bağlantılarının yapılmadığı rotalar açmaya çalışıyoruz ve Dubai’den Belgrad’a doğrudan hizmet veren ilk havayolu şirketi olmaktan gurur duyuyoruz” diyen flydubai CEO’su Ghaith Al Ghaith sözlerine şöyle devam etti: “Hem BAE’de bulunan Sırplar’dan hem de dünyanın en dinamik şehirlerinden birine düşük maliyetli bir yol arayan seyahatçilerden uçuşlarımıza yüksek bir talep bekliyoruz.”

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim