• BIST 9803.76
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C

Flydubai, Airshow’da 3 ödül birden kazandı

Flydubai, Airshow’da 3 ödül birden kazandı
flydubai, hizmet kalitesi ve uygun maliyetleri sayesinde Dubai’de düzenlenen Airshow’da Yılın En Düşük Maliyetli Havayolu ödülü dahil üç ödülü birden kazandı.

Flydubai’ye ÜÇ ÖDÜL BİRDEN

flydubai, hizmet kalitesi ve uygun maliyetleri sayesinde Dubai’de düzenlenen Airshow’da Yılın En Düşük Maliyetli Havayolu ödülü dahil üç ödülü birden kazandı.

flydubai, Dubai'de düzenlenen 2011 Havacılık Sektörü Ödülleri'nde Yılın Düşük Maliyetli Havayolu seçildi. Havayolu şirketi, aday olduğu Yılın Düşük Maliyetli Havayolu, Yılın Teknolojik Uygulaması ve flydubai genel başkanı Ghaith Al Ghaith adına Yılın Kişisel Başarısı kategorilerinin üçünde birden ödüle layık görüldü.

Flydubai hizmetleri ve sunduğu konforla bölgenin yüksek standartları yanında uygun ve ekonomik seyahat sağlamak konusundaki başarısı ile sektörün uzmanlarından kurulu olan jürinin takdirini kazandı, flydubai CEO’su Ghaith Al Ghaith; “Bu flydubai için bir dönüm noktası ifade eden bir kazanım ve gerek sektörün gerekse arkadaşlarımızın gösterdiği destek bizim için çok kıymetli. İki sene önce seyahat etmeyi daha kolay, daha stressiz ve daha ucuz bir hale getirmek vizyonuyla yola çıktık. Daha en başından çalışkanlık, kararlılık ve kalite ile güvenilirliğe bağlılığımız sayesinde dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketi haline geldik. Ayrıca, GCC, Ortadoğu, Hindistan, Afrika ve Orta ve Doğu Avrupa'ya yayılan 46 güzergaha yayılmış olan faaliyet ağımızla operasyonlarını Dubai Uluslararası Havalimanı'ndan sürdüren ikinci en büyük hava taşımacılığı şirketiyiz. Bu onur ve flydubai'ye gösterdikleri güven için tüm jüri üyelerine teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

İngiltere merkezli 80’den fazla yayını bünyesinde barındıran ITP Yayıncılık Grubu Genel Başkanı ve jüri üyesi Walid Akawi de bu ödül üzerine şunları belirtti: “flydubai’yi yakından takip ediyorum. Yalnızca iki yıl gibi bir sürede Ortadoğu havacılığında önde gelen bir marka haline gelmeyi başardı. Hızlı bir gelişme hızına rağmen tüm operasyonlarda yüksek standartlar tutturulabildi. Jüri üyeleri özellikle Lumexis uçak-içi eğlence sisteminden Boeing sky iç dekorasyona flydubai'nin benimsediği çeşitli yenilikten oldukça etkilendiler. Tüm bunlar Havacılık Ödülleri'nden üçüne birden layık görülmesine katkıda bulunmuştur” dedi.

flydubai, havalimanı ve uçuş deneyimi ile buralardaki verimliliği artıran teknolojik yenilikleri takdir eden Yılın Teknolojik Uygulaması kategorisinde de birinci oldu. flydubai, devrim yaratan, son teknoloji ürünü “Fiber-To-The-Screen®’ (‘FTT’S®’) Uçak-İçi Eğlence sistemini (IFE) 13 Boeing 737-800 NG uçaklarına uyguladı. Fiber optik sistemin sağladığı yüksek hızda veri transferi sayesinde tüm koltuklara aynı anda yüksek çözünürlüklü filmleri verme gücüne sahip dünyadaki ilk havayolu şirketi oldu.

Al Ghaith: “Lumexis sistemini lanse etme sebebimiz, yolcu deneyimini yepyeni bir boyuta taşırken aynı zamanda kaynak tüketimi ve maliyetleri azaltıyor olmasıdır. Bu ödül de, düşük maliyetli bir model ile kaliteye, yeniliğe ve güvenilir hizmete bağlılığın başarıyla bir araya getirilebileceğinin kanıtı olmuştur,” dedi.

flydubai ayrıca Genel Başkan Ghaith Al Ghaith adına Yılın Kişisel Başarısı Ödülü’nü de aldı. 1 Haziran 2009 yılında operasyonlarına başladığından bu yana flydubai düşük maliyetli modeli adeta yeni baştan yorumladı. Havayolu şirketi BAE'de daha önce eşine rastlanmamış,

bağımsız bir ürün sundu. Flydubai şu anda bir kişinin seyahatte ihtiyaç duyacağı koltuk ücreti, tüm vergiler ve el bagajı gibi tüm temel unsurları, opsiyonel ekstralar olarak sunulan bagaj, ekstra bacak alanı, uçak-içi eğlence ve yolculuk sırasında ikram edilen içecekler gibi hizmetlerle birleştiren bir yol ücreti sunan yegane hava taşıma şirketi. Diğer yeniliklerle birleştiğinde bu flydubai'ye maliyetleri düşük tutma ve bu düşük fiyatlı ücretler yoluyla da tasarruf edilen miktarı müşterisine avantaj olarak geri veriyor.

Geçen iki yıllık süre boyunca flydubai, gidiş ve gelişlerde dakiklik konusunda yüzde 85'lik bir oranla, dünyadaki tüm havayolları arasında en iyi performanslardan birini ortaya koydu. İlk 12 aylık operasyonları süresince Beyrut (yüzde 33), Şam (yüzde 39), Amman (yüzde 40) ve Mısır (yüzde 22) gibi pek çok destinasyonda toplam yolcu trafiğine de olumlu bir etkisi oldu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim