• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

Flydubai, yeni kargo hizmetini başlattı

Flydubai, yeni kargo hizmetini başlattı
Dubai’nin ilk düşük maliyetli havayolu şirketi olan flydubai, her geçen gün yepyeni hizmetlerini devreye alarak yolcularına adeta business kalitesinde hizmet sunuyor.

YENİ KARGO HİZMETİNİ DEVREYE ALAN flydubai GÜVENLİKTE DE 3 D’YE GEÇTİ

Dubai’nin ilk düşük maliyetli havayolu şirketi olan flydubai, her geçen gün yepyeni hizmetlerini devreye alarak yolcularına adeta business kalitesinde hizmet sunuyor.

Dubai'nin önde gelen düşük maliyetli havayolu flydubai, Dubai üzerinden malların ve insanların taşımasını basit, ulaşılabilir ve hesaplı bir hale getirmek amacını desteklemek üzere yepyeni bir bölümü hizmete soktu. 1 Ocak 2012'de operasyonlarına başlayacak olan flydubai kargo, 46 güzergahtaki tüm düşük maliyetli taşıyıcılara, Hindistan ve Pakistan'daki şehirlere mal nakliyesi yapacaktır. Kolay bozulabilir maddeler, tekstil ürünleri, elektronik, kurye malları, posta, ilaç ürünleri ve genel kargo mallarını da içeren kargo, flydubai güzergah ağı ve ötesinden de çıkış yapabilecektir.

Flydubai CEO’su Ghaith Al Ghaith konuyla ilgili olarak şunları kaydetti: “Havayolu şirketimizin başarılarından biri olan “flydubai kargo hızlı genişlememizin en önemli örneklerinden biri. Düşük maliyetli bir havayolu şirketinin bir kargo ünitesine sahip olmasının alışılmadık bir durum olması kadar, flydubai kadar genç bir havayolu için de az rastlanır bir gelişme. Fakat işte böylesi girişimler bizi farklı kılıyor. Öte yandan düşük maliyetli havacılıkta yeni yollar açma konusunda bizim bir lider olarak yola devam etmemizi de sağlıyor. Bu gelişme aynı zamanda Dubai'nin bir lojistik merkezi olma pozisyonunu da güçlendiriyor.”

Tüm nakliyatının yüzde 60'ının transit kargo olması beklenen flydubai, güzergah ağı dışına mal taşımaları için diğer havayolu şirketleriyle ikili antlaşmalar imzaladı. Flydubai'nin, Boeing 777 kargo uçaklarına denk Boeing 737-800 NG uçaklarıyla her ay 1.500 tonluk kargo taşıması hedefleniyor. En çok talep edilen kargolar arasında Dubai'den eski Bağımsız Devletler Topluluğu'na araba parçaları, Katmandu'dan el işleri ve Körfez İşbirliği Konseyi ülkeleri arasında sebze ve meyve bulunuyor. flydubai Kargo, 29 Aralık 2011 tarihinden itibaren rezervasyon almaya başlayacak.

GÜVENLİKTE 3 D DEVRİ

Flydubai’nin yeni devreye aldığı hizmetlerden biri de popüler FREEJ™ çizgi film serisinin prodüktörlerinin yaptığı özel bir animasyon videoyu uygulayarak Ortadoğu'da uçak içi güvenlik gösterimine başlaması oldu.

İngilizce ve Arapça gösterilen bu 3-D animasyon, güvenlik bilgilendirmesi konusunda eğitilen FREEJ™ serisindeki dört Büyükanne'yi göstermektedir. Doğru bir bilgilendirme yapılması için animatörler, yeni bir kabin görevlisi karakteri yaratmadan önce flydubai'nin kıdemli kabin görevlilerinden birini filme çektiler.

Flydubai'nin CEO’su Ghaith Al Ghaith, “FREEJ™ ile kurduğumuz işbirliği, flydubai'nin müşteri deneyiminde sahip olduğu yenilikçi yaklaşıma bir başka örnektir. Güvenlik bilgilendirmesi, her uçuşun vazgeçilmez bir parçasıdır fakat biz bu bilgiyi bilgilendirici olması yanında orijinal bir yöntemle iletmek istedik. Bir video yapmak istediğimiz zaman doğal olarak FREEJ™ aklımıza geldi. FREEJ™, Arap Emirlikleri’nin en başarılı animasyon serisi olduğu kadar, her yaştan yolcuya hitap edebilme özelliği sayesinde onları filmi izlemeye ve önemli güvenlik bilgilendirmesine dikkat etmeye teşvik ediyor” sözleriyle yeni hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Film, flydubai'nin Boeing 737-800 NG uçaklarından oluşan filosundaki koltukların arkasına yerleştirilmiş devrim yaratan ‘Fiber-To-The-Screen®’ Uçak-İçi Eğlence ekranlarından gösterilecek. FREEJ™ çizgi film serisi, BAE'nin kültür ve geleneklerini, günümüz Dubai'sinin tenha bir mahallesinde yaşayan dört büyük annenin gözünden aktarmaktadır. Serinin yaratıcısı Mohammed Saeed Harib ise “Bu son derece heyecan verici bir proje. FREEJ™ ve flydubai arasında çok güzel bir marka uyumu var; her ikisi de kısa sürede halk arasında sözü sıkça geçmeye başlayan genç ve yenilikçi markalar. Bizim animasyonumuz daha şimdiden tüm Ortadoğu'daki aileler tarafından izlenmekte ve diziyi flydubai uçuş ağındaki yolculara da tanıtacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz,” dedi.

Videoyu, flydubai'nin Youtube kanalında yer alan aşağıdaki linke tıklayarak seyredebilirsiniz: http://youtu.be/eLm1ccPrPiM

Flydubai Kargo ile ilgili sorular için ise +971406033772 numarası aranabilir (hatlar Pazar-Perşembe günlerinde 08:00-17:00 arası açık) Flydubai Kargo ile cargo@flydubai.com adresi üzerinden e-posta yoluyla da bağlantı kurulabilir.

2.20111226144633.jpg

3.20111226144641.jpg

4.20111226144648.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim