• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Ford bayilerinde test sürüşü yapanlara kampanya

Ford bayilerinde test sürüşü yapanlara kampanya
Ford tüm aileleri test sürüşüne davet ediyor. 7-15 Haziran 2014 tarihleri arasında Ford bayilerinde test sürüşü yapanlar, düzenlenecek çekiliş ile hediye kazanma fırsatı elde edecek.

Kampanya süresince Ford marka yeni bir ticari araç satın alanlar da, hediyeler kazanacak.

Ford, Türkiye’deki tüm bayi ve showroom’larında, 7-15 Haziran 2014 tarihleri arasında düzenleyeceği iki farklı kampanya ile hediye kazanma şansı sunuyor. Kampanya dahilinde test sürüşü gerçekleştirenler, 3 farklı tatil ve 20 iPad Air çekilişine katılma fırsatı elde ederken, ticari araç satın alanlar ise aile boyu hediyeler kazanacak.

Ford Yetkili Satıcıları’nda ticari araçlarla test sürüşü yapan herkes çekiliş hakkına sahip olacak. Bayiye gelip ticari araç test eden ziyaretçilerin ayrıca 4 kişiye kadar yakınları da bu çekilişe katılmaya hak kazanıyor. Çekiliş sonucunda 1 talihli çift kişilik Ege-Adriyatik Gemi Seyahati, 3 aile 4’er kişilik EuroDisney Paris seyahati, futbol aşığı 1 kişi ise çift kişilik Cardiff Super Kupa seyahati kazanacak. Ayrıca, 20 talihli de Ford kampanyasıyla iPad Air sahibi olacak. Test sürüşüne katılanlar, bayiyi ziyaret eden tüm aile bireylerine için ayrı çekiliş hakkına sahip olarak, kazanma şansını artırabilecek.

Ford’un Haziran ayındaki ikinci kampanyası ise araç satışlarıyla ilgili olacak. Yeni bir ticari araç satın alan ailelerin babalarına çekilişsiz kurasız, üzerinde kendi isimlerinin yazılı olduğu tuttukları takımın forması hediye edilecek. Kampanyada ticari araç alanlara çocukları için de 1 adet bisiklet, anneler için ise Arçelik’ten 200 TL değerinde hediye çeki hediye edilecek. 

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim