• BIST 9548.09
  • Altın 2492.431
  • Dolar 32.5061
  • Euro 34.5462
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Ford Cargo'nun fotoğraf yarışması başlıyor

Ford Cargo'nun fotoğraf yarışması başlıyor
Ford Cargo Sanat Atölyesi’nin, Coşkun Aral danışmanlığında bu yıl ikincisini düzenlediği “Kamyoncunun Hayatı/Yollar Sizin Gözünüzle Daha Çekilir Olsun” fotoğraf yarışması, amatör ve profesyonel yarışmacılara açık olarak düzenleniyor.
Ford Cargo Sanat Atölyesi’nin, Coşkun Aral danışmanlığında bu yıl ikincisini düzenlediği  “Kamyoncunun Hayatı/Yollar Sizin Gözünüzle Daha Çekilir Olsun” fotoğraf yarışması, tüm amatör ve profesyonel yarışmacılara açık olarak düzenleniyor. Büyük ödülü 5.000 TL olan yarışmaya başvurular 30 Eylül 2013 tarihine kadar devam ediyor.
Sanata, sanatçıya ve topluma verdiği destekle öne çıkan Ford Otosan’ın, Ford Cargo markası altında geçtiğimiz yıl kurduğu Ford Cargo Sanat Atölyesi’nin düzenlediği, “Ford Cargo 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması” için başvurular kabul edilmeye başlandı. “Kamyoncunun Hayatı – Yollar Sizin Gözünüzle Daha Çekilir Olsun” konulu yarışmanın büyük ödülü 5.000 TL.
 
Amatör ve profesyonel fotoğrafçıları kamyoncuların hayatına daha yakından bakmaya davet eden yarışmaya başvurular 30 Eylül 2013 tarihine kadar kabul edilecek. “Kamyoncunun Hayatı/ Yollar Sizin Gözünüzle Daha Çekilir Olsun” başlığı altında düzenlenen yarışmaya www.fordcargosanatatolyesi.com web sitesi üzerinden, katılım formunun doldurulması ve fotoğrafların yüklenmesi ile başvuru yapılacak.
Birinci seçilen yarışmacı 5.000 TL ile ödüllendirilecek. İkinci 3.000 TL, üçüncü ise 2.000 TL ödül kazanacak. Mansiyon, ve Ford Cargo Özel Ödülü’ne layık bulunanlar ise 1000’er TL ile ödüllendirilecek. Satın alınan fotoğraflara 300 TL telif ödenecek.
 
18 yaşını doldurmuş olma şartı aranan fotoğrafçılar, yarışmaya en fazla 4 fotoğraf ile katılabilecek. Fotomuhabiri-belgesel yapımcısı Coşkun Aral danışmanlığında, profesyonel fotoğrafçı ve akademisyenlerden oluşan seçici kurulun yaptığı değerlendirmelerin ardından kazananlar, 11 Ekim 2013 tarihinde www.ford.com.tr kurumsal web sitesinden ve yarışmaya özel hazırlanan www.fordcargosanatatolyesi.com adresinden duyurulacak
 
Geçtiğimiz yıl birincisi düzenlenen yarışmada 1231 eser değerlendirmeye alınmış ve dereceye giren fotoğraflar VKV Ford Otosan Gölcük Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi’nde sergilenmişti.
 
Seçici Kurul
 
Coşkun Aral / Foto Muhabiri, Belgesel Yapımcısı
Görgün Özdemir / Otokoç Otomotiv Ticaret ve Sanayi A.Ş Genel Müdürü
Murat Dirlik / Ford Cargo Sanat Atölyesi Koordinatörü
Murat Gür / PhotoWorld Yayın Yönetmeni – Fotoğraf Sanatçısı
Nevzat Çakır / Fotoğraf Sanatçısı
Prof. Özer Kanburoğlu / (AFIAP) Kocaeli Üniversitesi Fotoğraf Bölüm Başkanı
Tufan Altuğ / Ford Otosan Kamyon Pazarlama İletişimi ve İş Geliştirme Yöneticisi
Vahit Mahmatlı / Taşıyanlar Dergisi Genel Yayın Yönetmeni
 
www.UlasımOnline.com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim