• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Ford Kamyonlar, Nadir Avcan'la yollarda

Ford Kamyonlar, Nadir Avcan'la yollarda
Konya’nın akaryakıt sektöründe büyüyen firması Nadir Avcan Petrolleri profesyonel büyüme stratejileriyle yeni sektörlerde de büyümesini sürdürüyor.

 

Konya’nın akaryakıt sektöründe büyüyen firması Nadir Avcan Petrolleri profesyonel büyüme stratejileriyle yeni sektörlerde de büyümesini sürdürüyor. Ağır vasıta sektöründe Ford ve Fruehauf markalarının satışını bünyesine katan Nadir Avcan Petrolleri daha farklı sektörlere de girmeye hazırlanıyor.
 
Nadir Avcan Petrolleri Genel Müdürü Temel PEKER, akaryakıt gibi çok hassas ve hata affetmeyen sektörde edindikleri tecrübelerle Konya’ya hizmet etmeye devam ettiklerini ifade ederek gelecekle ilgili proje ve stratejiler konusunda açıklamalarda bulundu. Konya’nın marka çıkarma potansiyeline sahip olduğuna yürekten inandıklarını ifade eden Temel Peker, Nadir Avcan markası olarak kendimizi sürekli yenilemeye çalışıyoruz. Şirketimizi öğrenmeye açtık diyebiliriz. İş dünyasını hem Türkiye’de hem de dünyada sürekli takip ettiklerini, yeni sektörlerdeki gelişmeleri sürekli öğrenmeye çalıştıklarını ifade etti. Nadir Avcan markası olarak nasıl değer yaratabilirizi araştırdıklarını vurguladı. 
 
Koç markasıyla yapılan işbirliğinin de bu mantalitenin bir ürünü olduğunu belirten Temel Peker, Ford kamyonlarının satışının çok başarılı devam ettiğini, Koç markasıyla sürekli iletişim halinde olduklarını, hem kamyon hem dorse ürün gruplarındaki tecrübelerinden faydalandıklarını ifade etti.
 
Konya iş dünyasının Ford ve Fruehauf markalarının Nadir Avcan bünyesinde satışına başlamasından sonra göstermiş olduğu ilgiden çok memnun olduklarını ifade eden Genel Müdür Temel Peker, Konya’nın önemli firmalarından biri olan Ferhat GİDER Hafriyat Nakliyat Şirketi ile yapılan son satışın sektörümüze ve müşterimiz Ferhat Gider ve ekibine hayırlı olmasını diliyoruz dedi.  
 
Nadir Avcan markasını hem nadiravcanpetrol.com internet sitesinden hem de sosyal medyada takip eden müşterilerine çok teşekkür ettiklerini söyleyen Genel Müdür Temel Peker, akaryakıttaki indirimleri Nadir Avcan istasyonlarında sürekli takip etmelerini tavsiye ederek, yaklaşan Kurban Bayramının tüm müşterilerine ve İslam alemine mutluluk ve huzur getirmesini dilediklerini ifade etti. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim