• BIST 9079.97
  • Altın 2320.281
  • Dolar 32.3585
  • Euro 34.9543
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Ford Otosan Kocaeli Rallisi yarın başlıyor

Ford Otosan Kocaeli Rallisi yarın başlıyor
Ford Otosan ana sponsorluğunda, Kocaeli Otomobil Sporları (KOSDER) Kulübü tarafından organize edilen, 2015 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 5'inci ayağı Ford Otosan 33. Kocaeli Rallisi, yarın start alıyor.

Ford Otosan ana sponsorluğunda, Kocaeli Otomobil Sporları (KOSDER) Kulübü tarafından organize edilen, 2015 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 5'inci ayağı Ford Otosan 33. Kocaeli Rallisi, yarın start alıyor. Etkinlik, 23 Ağustos'ta sona erecek. 

Ford Otosan’ın 14 yıldır ana sponsor olduğu Kocaeli Rallisi, saat 14:00’te Outlet Center İzmit’ten başlayacak. Rallinin ilk gününde ekipler, Transit (12.40 km), Tourneo Courier (9.10 km) ve Ford Otosan (18.80 km) özel etaplarının ardından, saat 18:00’de başlayacak şehir merkezindeki Kocaeli Büyükşehir Seyirci Özel Etabı'nda günü sonlandıracak. Önceki yıllarda Kocaeli İnterteks Fuar Merkezi otoparkında düzenlenen seyirci özel etabı, bu yıl şehir merkezindeki Bulvar Anıt Park karşısında yer alan Perşembe Pazarı’na taşınacak. Perşembe Pazarı, rallide ayrıca servis alanı olarak da görev yapacak. Ford Otosan Kocaeli Rallisi’nin 23 Ağustos Pazar sabahı saat 09:00’da başlayacak ikinci gününde ekipler, Transit (12.40 km), Tourneo Courier (9.10 km) ve Otosan (18.80 km) özel etaplarının ardından, Perşembe Pazarı servis alanına gelerek araçlarının bakım ve ikmallerini gerçekleştirecek. Ardından bu 3 özel etap bir kez daha geçildikten sonra saat 17:30’de Outlet Center İzmit´te yarış sonlanacak. 

Ralli meraklılarına co-pilot olma fırsatı 
Ralli heyecanı bugün Perşembe Pazarı’nda düzenlenen Ford Fiesta Red ve Ford Fiesta Black aktivitesi ile başlayacak. Castrol Ford Team Türkiye pilotları Murat Bostancı ve Orhan Avcıoğlu’nun sağ koltuğunda Co-Drive deneyimi yaşamak isteyen otomobil ve motorsporları tutkunları bu aktiviteye ücretsiz olarak katılabilecek. Türkiye Ralli Şampiyonası'nda liderliklerini sürdüren takım pilotlarının motorsporları meraklılarına imza dağıtacağı ve fotoğraf çektirecekleri etkinlik 14.00-20.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. 

Türkiye Ralli Şampiyonası’nda Castrol Ford Team Türkiye’den Murat Bostancı 113 puanla lider durumda yer alırken, onu 64.8 puanla takım arkadaşı Orhan Avcıoğlu ve 54 puanla Neo Motorspor’dan Yağız Avcı takip ediyor. Takımlar Şampiyonası’nda ise Castrol Ford Team Türkiye liderliği sürerken, Neo Motorpsor ikinci ve Deltasport üçüncü sırada yer alıyor. Ford Otosan 33. Kocaeli Rallisi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Belediyesi, Outlet Center İzmit, Toshiba, Avis, Setur ve Wellborn Luxury Hotel katkıları ile düzenleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim