• BIST 9112.89
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Ford Otosan’dan yeni işveren markası: "Sen Varsan Güç Bizim!"

Ford Otosan’dan yeni işveren markası:  "Sen Varsan Güç Bizim!"
Ford Otosan çalışan iletişiminde devreye aldığı yeni işveren markasıyla, İnsan Kaynakları yaklaşımında çıtayı yükseltiyor ve en çok tercih edilen şirket olma hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor.

Ford Otosan çalışan iletişiminde devreye aldığı yeni işveren markasıyla, İnsan Kaynakları yaklaşımında çıtayı yükseltiyor ve en çok tercih edilen şirket olma hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor. Şirket, sahip olduğu insan kaynağıyla, şu ana kadar elde ettiği sayısız başarıya yenilerini ekleyebilecek ve Türkiye'ye onur kaynağı olacak bir güce sahip olduğunun altını çiziyor.

Üç ana merkezde, 11 bini aşkın çalışanı ile Türk otomotiv sektörüne öncülük eden Ford Otosan, İnsan Kaynakları alanında da fark yaratmaya devam ediyor. Fırsat eşitliğine dayalı, farklılıklara ve etik değerlere saygılı, gelişim odaklı, yüksek performansı destekleyen yenilikçi İnsan Kaynakları uygulamalarına “İşveren Markası” lansmanı ile hız katıyor. En çok tercih edilen şirket konumuna ulaşma hedefi ile yeni işveren markasını açıklayan Ford Otosan, bu kez çalışanlarına ve potansiyel çalışanlarına "Sen Varsan Güç Bizim" diye sesleniyor.

Koç Holding ve Ford Motor Company eşit ortaklığında global bir oyuncu olarak markasını her geçen gün daha da güçlendiren Ford Otosan, yeni işveren markası için şirket içinde ve dışında marka algısına yönelik analiz çalışmaları gerçekleştirdi. Bir yılı aşkın süren bir çalışmanın ardından, Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörlüğü’nün öncülüğünde, şirket içerisinden farklı seviye ve gruplardan çalışanların katkıları ile "Sen Varsan Güç Bizim" markası oluşturuldu. Seçilen ana markanın yanısıra, "Sen Varsan Başarı Bizim”, “Sen Varsan Gelecek Bizim”, “Sen Varsan Hayat Bizim” sloganları ile Ford Otosan, çalışanları ve potansiyel çalışanlarıyla karşılaşacağı tüm İnsan Kaynakları süreçlerini markalamış oldu.

Bu güç, Türkiye'ye onur verecek

Marka değerinin bir şirketin en değerli varlıklarının başında geldiğini belirten Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş, firmaların güçlü marka algıları ile farklılaştığına dikkat çekerek, şunları söyledi: "Türk otomotiv sektörünün istihdam lideri Ford Otosan olarak, işveren markasının, rekabette öne çıkmayı sağlayan bir öneme sahip olduğuna inanıyoruz. Biz yeni işveren markamızla, şu ana kadar elde ettiğimiz sayısız başarıya yenilerini eklemek için bizi birbirimize kenetleyen bir güçten, ülkemize onur kaynağı olacak bir güçten söz ediyoruz. Aynı hayallerle aynı hedefe kitlenmiş iyi bir takımın oluşturduğu gücü anlatıyoruz. Ve bu gücü hepimize daha çok hissettirecek bir modele geçiyoruz. Bu gücün, Ford Otosan'ı çok daha ileriye taşıyacağına inanıyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim