• BIST 9079.97
  • Altın 2325.099
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9469
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Ford Trucks 4S plazası hizmete alındı

Ford Trucks 4S plazası hizmete alındı
Ford’un Türkiye çapında ilk 4S plazası olan Bursa Ford Trucks Yetkili Satıcısı ve Servisi Erdeğer , siparişlerini teslim etmeye başladı.

Ford Cargo müşterilerine satıştan servise, yedek parçadan ikinci ele tüm hizmetleri aynı çatı altında vermek için kurulan ve Ford’un bu konseptte Türkiye çapında ilk 4S plazası olan Bursa Ford Trucks Yetkili Satıcısı ve Servisi Erdeğer , siparişlerini teslim etmeye başladı.

Erdeğer, Gemlik’te yurtiçi taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Akran Nakliye’ye 3 adet Ford Cargo 1846T otomatik vites çekiciyi, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç’la birlikte teslim etti. Düzenlenen teslimat törenine, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Kamyon İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kınay, Kamyon Bölge Müdürü Murat Bakış, Erdeğer Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkerim Erdoğan ve Satış Müdürü Müjdat Aras da katıldı.

Törende, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç’un elinden bir plaket de alan Akran Nakliye Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Korkmaz, yaptığı konuşmada ürün kalitesi, düşük yakıt tüketimi, servis hizmeti ve araç performansından duyduğu memnuniyet sebebiyle Ford Cargo 1846T çekiciyi tercih ettiklerini belirtti.

Erdeğer, ikinci teslimatını da yurtiçi taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Yalova Taşıyıcılar Kooperatifi’ne yaptı.  Kooperatif, araç filosuna 1 adet Ford Cargo 1838T çekici ekledi.

Düzenlenen teslimat töreninde, Kamyon İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kınay, Yalova Taşıyıcılar Kooperatifi Üyesi Sedat Karaman’a plaket verdi.  Törene Ford Otosan Kamyon Bölge Müdürü Murat Bakış, Erdeğer Yönetim Kurulu Üyeleri Zeki Erdoğan ve Murat Erdoğan ile Satış Müdürü Müjdat Aras da katıldı.

Ford Cargo’lar 50 ükeye ihraç ediliyor

Ford Cargo’lar, 1,1 milyon m2’lik alana sahip olan Ford Otosan İnönü Fabrikası’nda üretiliyor. Yurtiçinde 24 yetkili satıcı, yurtdışında 20 distribütör ile müşterilere ulaşırken; Rusya, Türki Cumhuriyetleri, Doğu Avrupa, Afrika ve Ortadoğu’da 50’ye yakın ülkeye ihraç ediliyor.
 
1500 kişiye istihdam sağlayan Ford Otosan İnönü Fabrikası’nda aynı zamanda Euro 5 normlarına uygun, çevre dostu Ecotorq motor üretimi yapılıyor. 7,3 lt ve 9 lt. Silindir hacminde 260PS/320PS/360PS/380 PS güce sahip motorlar yüzde yüz Türk işgücüyle yüzde yüz yerli üretiliyor. Türkiye’nin kendi markasıyla kendi motorunu üreten tek kamyon markası olan Ford Cargo, yüzde 70 yerlilik oranı ile Türkiye ekonomisine yüksek katma değer sağlıyor.

erdeger_teslimat_1.jpg

erdeger_teslimat_2.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim