• BIST 9524.59
  • Altın 2493.495
  • Dolar 32.5458
  • Euro 34.6981
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Ford Trucks karma sergisine yoğun ilgi

Ford Trucks karma sergisine yoğun ilgi
Ford Trucks Sanat Atölyesi çatısı altında gerçekleştirilen “Kamyoncunun Hayatı-Yollar Sizin Gözünüz ile Daha Çekilir Olsun” konulu karma sergi, Eskişehir Taşıyıcılar Kooperatifi’nde yoğun ilgi gördü.

19-28 Şubat 2014 tarihleri arasında açık kalan sergi ile bir sanat aktivitesi şoför esnafı ile buluşturularak bir ilk gerçekleştirilmiş oldu.

Kamyon şoförlerinin hayatlarını; bazen onlarla yaşayarak bazen de onları görerek paylaşan tüm profesyonel ve amatör fotoğraf sanatçılarına açık olan bu yarışmada dereceye giren eserleri gören şoförler, meslekleri sebebiyle sürekli yollarda olduklarını ve bu sebeple en fazla ziyaret ettikleri yerlerden biri olan Eskişehir Taşıyıcılar Kooperatifi’nde kendilerini gördüklerini dile getirdiler.

Ford Trucks Ulusal Fotoğraf Yarışmaları’nda ödül ve sergileme alan eserlerin yer aldığı serginin açılışını, Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Halis Kızıldağ ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Ford Otosan Kamyon Satış Sonrası Hizmetler Bölge Müdürü Aras Arıcan, Kamyon Pazarlama Uzmanı Osman Kartaler, Ford Trucks Otokoç İnönü Satış Müdürü Hakan Şişman, Ford Trucks Otokoç İnönü Servis Müdürü Bayram Özcan ve Ford Trucks Sanat Atölyesi Koordinatörü Murat Dirlik gerçekleştirdi. Açılışta Kooperatif Başkanı Halis Kızıldağ’a, Aras Arıcan tarafından, Ford Trucks Özel Ödülü’nü alan ve Emirhan Karamuk tarafından çekilen fotoğraf hediye edildi.

Ford Otosan, Ford Trucks Sanat Atölyesi çatısı altında gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği aktiviteler ile kamyoncunun yanında olmaya devam edecek.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim