• BIST 9714.66
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Ford Trucks’ın Malatya ve Gaziantep bayileri açıldı

Ford Trucks’ın Malatya ve Gaziantep bayileri açıldı
Ford Trucks’ın Malaya ve Gaziantep bayileri törenle açıldı. Bu açılışlarla birlikte, 4S konseptiyle hizmet vermeye başlayan Ford Trucks bayi sayısı 12’ye ulaştı.

Ford Cargo müşterilerine satış, servis, yedek parça ve ikinci el olmak üzere tüm hizmetleri aynı çatı altında vermek için 4S konseptiyle hizmete giren Ford Trucks bayi sayısı 12’ye ulaştı. Bursa, Eskişehir, Ankara, İzmir, Antalya, Diyarbakır ve İstanbul’da açılan yeni kamyon tesislerinin ardından, Haziran ayında 5 yeni bayi daha Ford Trucks 4S konseptine bürünerek bulundukları illerde hizmete açıldı.

Konya, Kayseri ve Mersin’in ardından son olarak Malatya ve Gaziantep’te açılan yeni Ford Trucks bayilerinin törenleri, Ford Otosan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Y. Koç, Koç Holding Otomotiv Grup Başkanı Cenk Çimen, Koç Holding üst düzey yöneticileri, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün ve üst düzey yöneticilerin katılımıyla yapıldı. 

Ali Y. Koç: “Biz yatırım yaparken, bayilerimiz de yapıyor”

Konuşmasına, yeni yatırımları için Çetinkaya ailesine teşekkür ederek başlayan Ali Y. Koç; “Türkiye’nin dört bir yanında Koç ismini başarıyla temsil eden bayilerimiz Topluluğumuzun en önemli rekabet avantajıdır. Büyük bir aileyiz ve tüm başarılarımızın arkasında bir olmanın, birlik olmanın gücü ve motivasyonu var. Biz yatırım yaparken, bayilerimiz de bizimle birlikte yatırım yapıyor ve bu sayede kamyon bayi ağımız giderek güçleniyor. Yeni 4S konseptli Ford Trucks bayi yatırımları, “Türkiye’nin Ticari Gücü” Ford Otosan’a güç katıyor. Bundan mutluluk duyuyor ve Cargo işimizin geleceğine olan inancımızı güçlendiriyoruz. Bayilerimizle birlikte büyüyoruz” dedi.

“Çetinkayalar’ın başarılı olacağına inanıyorum”

Bayilerinden yana oldukça şanslı olduklarını bildiğini söyleyen Koç; “Çetinkayalar’ın Ford bayrağını, yeni tesisinde de bugüne kadar olduğu gibi en iyi şekilde dalgalandıracağına ve ticari araç satışındaki başarılarını ağır ticaride de göstererek Ford Trucks markasının bölgedeki konumunu çok daha ileri noktalara taşıyacağına gönülden inanıyorum” diye konuştu. 

“İnönü fabrikamızda 180 bin kamyon ve 550 bin motor ürettik”

Türkiye’nin ilk kamyon üreticisi olarak yeni kamyon bayi açılışlarını çok önemsediğini vurgulayan Ali Y. Koç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yeni kamyon bayilerimizin açılışlarına katılmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Ford Otosan kurulduğu günden bu yana türkiye’de otomotiv sanayinin gelişimi yolunda büyük çabalar sarfetti. 1,1 milyon metrekarelik alana sahip olan ve bin 400 kişiyi istihdam ettiğimiz İnönü Fabrikamız’da, 55 yıllık tecrübemizle bugüne kadar 180 binin üzerinde kamyon ve 550 binin üzerinde motor ürettik.  İnşaattan nakliyeye farklı segmentlerde tüm müşterilerimize hitap eden geniş, güçlü ve rekabetçi bir ürün gamına sahibiz. Müşterilerimizin taleplerine uygun hızlı ve özel üretim çözümler sağlıyoruz.”

“3 kıtada 60 ülkenin satış distribütörlerini atayarak global bayi ağı kurduk”

Ali Y. Koç konuşmasında Ford Otosan ve Ford Trucks’ın yurtiçi ve yurtdışı faaliyetleri konusunda şu bilgileri verdi: “2010 yılında ortağımız Ford Motor Company ile imzaladığımız Global Cargo anlaşması ile Global Cargo Büyüme Stratejisi doğrultusunda; Doğu Avrupa, Ortadoğu, Körfez ülkeleri, Rusya, Türki Cumhuriyetler ve Kuzey Afrika pazarları başta olmak üzere 3 kıtada toplam 60 ülkenin kamyon satış distribütörlerini atayarak global bayi ağını kurmaya başladık. Bugün, Gebze Mühendislik Merkezi’ndeki 1.300 Ar-Ge mühendisimizin 500’ü, tüm dünyada satılacak Ford Cargo kamyonların geliştirilmesi için çalışıyor. Güç, verimlilik, dayanıklılık ve konfora odaklanılarak tasarlanan ve müşteri beklentilerinin ötesine geçen ürünümüzle, 2013 yılında ilk defa katıldığımız ITOY (Uluslararası Yılın Kamyonu) yarışmasında 3.lük ödülüne layık görüldük ve motive olduk.”

trucks1.jpgtrucks2.jpgtrucks3.jpgtrucks4.jpg

http://www.ulastirma.com.tr

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim