• BIST 9516.57
  • Altın 2491.699
  • Dolar 32.5984
  • Euro 34.8278
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C

Ford'a Suudi Motor Show’da yoğun ilgi

Ford'a Suudi Motor Show’da yoğun ilgi
Türk mühendisler tarafından körfez bölgelerinin tüm zorlu koşullarında geliştirilen “Sıcak İklim Paketi” ile donatılmış Ford Cargo’lar bölgenin en önemli araç fuarında büyük beğeni topladı.

Ford’un ağır ticari araç küresel mühendislik ve üretim merkezi olan Ford Otosan, müşteri ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği; sıcak ve tozlu bölge koşullarına uygun olarak güçlendirilmiş klima, filtre ve radyatör içeren “Sıcak İklim Paketi” donanımlı Ford Cargo’ları, Cidde’de 24 – 28 Aralık 2013 tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Suudi Motor Show’da sergiledi. Körfez bölgesinin en önemli araç fuarlarından biri olan Suudi Motor Show’a, en yüksek satış hacmine sahip Ford bayilerinden biri olan Al Jazirah Vehicle Agencies ile katılan Ford Otosan, 5 günlük fuarda yüzlerce ziyaretçisini ağırladı.
Bölge iklimine uygun olarak açık havada düzenlenen fuarda ziyaretçiler, pazara uygun özelliklerle donatılmış Ford Cargo’ların 1843T çekici ve 4135 mikser modellerine büyük ilgi gösterdi. 1843T çekici; 430PS güçlü motoru, otomatik ZF şanzıman seçeneği, yeni göz alıcı aerodinamik konforun ön planda olduğu kabin seçenekleri ile dikkatleri üzerinde topladı.

Ford Cargo: Güçlü, konforlu, verimli, dayanıklı

Satışa sunulduğu pazarların standartlarına uygun olarak Türk mühendisleri tarafından geliştirilen Ford Cargo modelleri,  yurtiçi ve uluslararası taşımacılık yapan müşterilerin beklentilerine uygun olarak; Ford Cargo’nun DNA’sında yer alan güç, konfor, verimlilik ve dayanıklılık gibi özelliklere sahip olarak üretiliyor. Ford Cargo modelleri, kullanıcısına yüksek performans ve düşük yakıt tüketiminin konforunu bir arada yaşatıyor. Ford Cargo’nun Sıcak İklim Paketi, Arabistan yarımadasında iki yıl boyunca gerçekleştirilen araç dayanıklılık testleri; laboratuvar ortamında bölge şartlarının simule edildiği yüksek sıcaklık, nem ve toz dayanımı testleri; gerçek koşullarda kat edilen toplam 300.000 kilometrelik yol testleri ile zorlu iklim ve yol şartlarına uygun olarak test edildi ve bölge müşterisinin taleplerine karşılık verecek şekilde geliştirildi.
Sıcak İklim Paketi ile donatılmış Ford Cargo’lar Körfez ülkeleri, Ortadoğu ve Afrika olmak üzere sıcak iklime sahip diğer bölgelere ihraç ediliyor.

ford2.20140205144633.jpg

www.ulasimonline.com
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim