• BIST 9083.55
  • Altın 2324.376
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9381
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Ford'tan, THY Opet'e özel tasarım aracı

Ford'tan, THY Opet'e özel tasarım aracı
Ford Otosan, THY OPET’in operasyonel ihtiyaçlarını tam olarak karşılayacak şekilde özel olarak tasarlanan 47 Ford Cargo aracı törenle teslim etti.

Ford Otosan, THY OPET için özel olarak tasarladığı Ford Cargo araçları teslim etti

Ford Otosan, THY OPET’in operasyonel ihtiyaçlarını tam olarak karşılayacak şekilde özel olarak tasarlanan 47 Ford Cargo aracı törenle teslim etti. Güçlü, çevreci ve yüksek performans özellikleriyle bilinen Ford Cargo kamyonlar, 38 havaalanında THY uçaklarına yakıt ikmali yaparken kullanılacak.

Türkiye otomotiv sektörünün 9 yıldır üst üste lideri olan Ford Otosan, THY OPET ile yaptığı işbirliği anlaşması uyarınca havalimanlarında kullanılmak üzere özel olarak tasarladığı 47 adet Ford Cargo aracı törenle teslim etti. Uçak yakıt ikmal araçları olarak kullanılacak Ford Cargo kamyonlar 38 ayrı havaalanında hizmet verecek.

27 Ocak 2011 tarihinde Atatürk Hava Limanı Yakıt İkmal Sahası’nda düzenlenen ve şirket yetkililerinin katıldığı törende açılış konuşmasını yapan Cargo İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Kınay, yeni kurulan THY Opet şirketiyle olan iş ortaklığından duyduğu memnuniyeti dile getirerek “OPET’le Ford Otosan’ın çok uzun zamandır süren bir iş ortaklığı bulunuyor. Ford Otosan olarak ilk dolumda tamamen OPET yağlarını kullanıyoruz. Yeni kurulan THY OPET şirketiyle olan işbirliğimizin devamı da bizi ayrıca mutlu etti ve gururlandırdı ” dedi.

“THY OPET’in ilk ticari anlaşmasını yaptığı firma olmak gurur verici”

Ahmet Kınay’ın ardından söz alan Ford Cargo Satış ve Satış Sonrası Operasyonları Müdürü Emrah Duman da, Türk Hava Yolları ve Opet Petrolcülük A.Ş. gibi iki saygın ve büyük kuruluşun ortaklığıyla kurulan THY OPET Havacılık Yakıtları A.Ş. firmasının bu projede çözüm ortağı olmaktan gurur duyduklarını ifade ederek yapılan işbirliği hakkında bilgi verdi:

“Ürün geliştirme ve üretim gücümüzü kullanarak kamyonlarımızı THY OPET’in operasyonel ihtiyaçlarını tam olarak karşılayacak şekilde özel olarak tasarladık. Ayrıca 1 Temmuz 2010’dan başlayarak toplamda 38 havaalanında THY uçaklarına jet yakıtı ikmali yapma hedefi olan THY OPET’e, 47 adet Ford Cargo kamyonumuzu operasyonu destekleyecek şekilde tam zamanında teslim ettik. Bu proje aracılığı ile yeni kurulan THY OPET’in ilk ticari anlaşmasını yaptığı firma olmak bizim için ayrıca memnuniyet vericidir. Ford Otosan ve THY OPET olarak yakaladığımız bu sinerjinin gelecekteki projelere katkı sağlayacağına inanıyor, THY OPET’e yeni ticari hayatı ve operasyonlarında başarılar diliyoruz.”

“Tercihimiz Ford Otosan oldu”

Ford Otosan’a projeye verdiği destekten dolayı teşekkür eden THY OPET İkmal ve Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Levent Kutan ise “Şirketi kurduğumuzda bu tip araçlara ihtiyaç olduğunu farkettik ve bu projedeki tercihimiz Ford Otosan oldu. Daha önce hiç benzeri yapılmamış olan bu projede Ford Otosan çalışanlarının verdiği destekle bugüne geldik ve Ford şasilerinin üzerine kurulmuş yakıt ikmal araçları Türkiye’nin dört bir yanındaki havaalanlarına yayılarak başarıyla hizmet vermeye başladı” diye konuştu.

THY OPET için araçlara verilen servis ve bakım hizmetinin büyük önem taşıdığına değinen Kutan, Ford Otosan’ın bu konuda tüm Türkiye’deki yaygın servis ağıyla büyük destek verdiğini söyledi.

“Ford araçlarını yurtdışında da kullanmak istiyoruz”

THY OPET Genel Müdürü Aydın Güneş de bu projedeki çözüm ortaklarını seçerken toplam faydayı göz önünde tuttuklarını belirtti. Güneş, “Fiyat, satış sonrası servis, yedek parça ve isteklerimizin zamanında gerçekleştirilmesi gibi konularda beklediğimiz desteği Ford Otosan layıkıyla gerçekleştirdi. Problemsiz araç ve yakıt dolumlarının zamanında yapılması konularında isteklerimizi karşılayan Ford araçlarını sadece Türkiye’de değil yurtdışında da kullanmak istiyoruz. Son 6 aylık süre içinde uçakların rötar yapmaması ve yolcuların beklememesi için gereken hızlı yakıt ikmalini Ford araçları dört dörtlük bir şekilde gerçekleştirdi” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

İSTANBULHABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim