• BIST 8977
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Fotoğraf yarışmasının kazananı Fatih Emre oldu

Fotoğraf yarışmasının kazananı Fatih Emre oldu
Sanata, sanatçıya ve topluma destek vermeyi sürdüren Ford Otosan’ın “En Yakışıklı Ford Cargo” konulu fotoğraf yarışmasının ilk kazananı Fatih Emre oldu.

Ford Otosan’ın, Ford Cargo markası altında kurduğu Ford Cargo Sanat Atölyesi’nin iki ayrı fotoğraf yarışmasından biri olan “En Yakışıklı Ford Cargo” yarışmasının Temmuz ayı kazananı belli oldu. Ford Cargo kardeşliğini pekiştirecek interaktif ve online düzenlenen “En Yakışıklı Ford Cargo” fotoğraf yarışmasının ilk kazananı Fatih Emre oldu. Temmuz ayı içerisinde gönderilen 519 fotoğraf arasından birinci seçilen fotoğrafın sahibi Fatih Emre, yarışmanın ödülü olan iPhone akıllı cep telefonunu Ford Otosan Kamyon Bölge Müdürü Ümit Öner’den teslim aldı. Ford Cargo sürücüleri ve ailelerinin katılabildiği “En yakışıklı Ford Cargo” yarışmasında yarışmacılar; yolda, şantiyede, deniz kıyısında, dağ başında, tünelde, tarlada; akla gelebilecek her mekanda “En Yakışıklı Ford Cargo”yu çekmeye çalışıyor. Fotoğraf makinesi ya da cep telefonuyla çekilen fotoğraflar, Ford Cargo Facebook sayfasına yüklenebiliyor.

Foto muhabiri-belgesel yapımcısı Coşkun Aral danışmanlığında toplanan seçici kurul, her ayın birincisini belirliyor ve kazanan kişi iPhone akıllı cep telefonu ile ödüllendiriliyor. Temmuz–Ekim 2012 tarihleri arasında düzenlenen yarışmada ayrıca, sosyal sorumluluk projesi kapsamında yarışmaya katılan tüm fotoğrafların arasından seçilen 12 eser sahibinin, ilköğretim çağındaki çocukları ya da diledikleri bir çocuk yakınları, “Çocuklarımızın gözü ile İstanbul eğitim-gezi programı” ile ödüllendirilecek. Üç günlük program sırasında, Ford Cargo Sanat Atölyesi PhotoWorld Fotoğraf Merkezi’nde fotoğraf eğitimi alacak olan talihliler, İstanbul’un tarihi ve turistik yerlerini gezme ve fotoğraflama şansına da sahip olacak. Bu sayede çocuklar Ford Cargo aracılığı ile İstanbul’u tanıyacak, farklı bir coğrafyada hem eğitim hem de gezi deneyimi kazanacak, iyi vakit geçirerek belki de hayatlarının en güzel tatilini yaşayacak.

femre.jpg

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim