• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Fuarda Türk Bayrağı Dalgalanacak

Fuarda Türk Bayrağı Dalgalanacak
Avrupa ve Dünyanın en büyük ticari araç ve yan sanayi fuarlarından biri olan IAA Hannover, 20-27 Eylül 2012 tarihlerinde, 64. defa yapılacaktır.

 Almanya 2010 yılı itibarıyla 2,9 milyon adet ticari araç sayısıyla tüm Dünyada en çok ticari araca sahip ülkelerden biridir ve toplam 103 milyar dolarlık otomotiv ve yan sanayi ithalatı ile Türk  otomotiv ve yan sanayi üreticileri için de çok önemli bir  pazar durumundadır. Türk otomotiv ve yan sanayi üreticilerinin, Almanya pazarından daha fazla pay alabilmesinin yollarından biri de Avrupa'nın en önemli fuarlarından biri olan IAA Hannover Fuarı'na katılımından geçmektedir. 20-27 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek IAA Hannover 64. Uluslararası Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarı’na 2010 yılında 2084 firma katılım yapmış yaklaşık olarak 275.000 metrekarelik bir alanda ürünlerini sergileme fırsatı bulmuşlardır. Katılımcı firmalardan 129 tanesi Türk firması olmuştur.

Bu yıl yapılacak fuara ise TREDER üyelerinden Tırsan, Serin, Ok Kardeşler, Yalçın Dorse, Seyit Usta, Özgül Treyler gibi, treyler sektöründe kalitesini kanıtlamış firmalar katılacaktır. Fuarda yerlerini alacak TREDER üyesi firmalar, nakliye ve lojistik sektörlerinde, müşteri ihtiyaçlarına akılcı çözümler sunabilen yenilikçi kuruluşlardır. Bu seneki fuarın önemli etkinliklerinden biri de 24 Eylül 2012 tarihinde “Türkiye Günü”nün düzenlenecek olmasıdır. Bu etkinliğin, Türkiye’den gelen üreticilerle müşteriler arasında, yeni işbirlikleri ve ticaret imkanları yaratması beklenmekte ve Türk-Alman İş Merkezi’nin, “Türk-Alman Business Center – TABC” Türkiye’den gelen katılımcılara önemli fırsatlar sunacağı öngörülmektedir.

TREDER üyesi firmaların ürünlerinin, IAA Hannover Messe Fuarına gelmesi beklenen 300 binden fazla sektör profesyonelinin büyük ölçüde ilgisini çekeceği beklenmektedir. 

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim