• BIST 9710.62
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C

Full, akaryakıtta tarife dönemini başlattı

Full, akaryakıtta tarife dönemini başlattı
Akaryakıt sektörünün yeni oyuncusu Full, pazar günleri tarifeli satış uygulaması ile ürünlerini indirimli olarak satacak.

Full, akaryakıtta tarife dönemini başlattı

Akaryakıt sektörünün yeni oyuncusu Full, pazar günleri tarifeli satış uygulaması ile ürünlerini indirimli olarak satacak.

Şirketin 20 Mart Pazar günü başlatacağı uygulamayla, yüzde 7'ye varan indirimlerine ek olarak yüzde 2'lik bir indirim daha yapacağı belirtildi. Kampanya süresince tüm Full istasyonlarında, her hafta pazar gecesi saat 02.00'den, 14.00'e kadar ürünler indirimli satılacak.
Full Yönetim Kurulu Üyesi Timuçin Yalı yaptığı yazılı açıklamada, bugüne kadar gerçekleştirdikleri tüm kampanyalarda vatandaşın yanında olmayı hedeflediklerini, Türkiye'de benzin fiyatlarına gelen zamlara rağmen halen 4 liranın altında benzin sattıklarını bildirdi.

Ar Şirketler Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Full'ün kendi istasyonuna sahip olduğu için akaryakıtı daha düşük fiyattan satabildiğini anlatan Yalı, Türkiye'ye yatırım yapan bir dağıtım şirketi olduklarını kaydetti.

Full'ün istasyon satın alarak yatırımlarına devam edeceğini belirten Yalı, şu bilgileri verdi:

''Şu ana kadar bu alana 350 milyon dolara yakın yatırım yaptık. Daha da yatırım yapmak, büyümek istiyoruz. Bu ülkeye inanıyoruz. Şu an istasyon başına 35 bin ton satan tek dağıtım şirketiyiz. Biz grup kaynaklarımızı buraya aktarma konusunda hevesliyiz. Büyüyebildiğimiz kadar büyüyeceğiz. Biz 1,5 yıl içinde 70 ile 100 istasyon aralığına oturmak istiyoruz. İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'da ciddi bir şekilde büyüyeceğiz. Yatırımlarımızı grup kaynaklarımızla yapıyoruz. Akaryakıtta yolumuz daha çok uzun. Gruba bu yıl akaryakıttan 1 milyar dolar ciro geleceğini öngörüyoruz. Hedefimiz, önümüzdeki dönem bu rakamı 3-5 milyar dolar seviyesine çıkarmak.''

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim