• BIST 9057.89
  • Altın 2292.138
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0981
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

FULLSPORTS Bowling Cup 2011 başlıyor

FULLSPORTS Bowling Cup 2011 başlıyor
FULLSPORTSBowling Cup 2011 Lojistik WINTER organizasyonu İzmir’ de faaliyet göstermekte olan uluslararası deniz, hava ve kara yük taşımacılığı yapan acenta ve lojistik firmalarını bir araya getiriyor.

FULLSPORTS Spor Organizasyon tarafından organize edilen FULLSPORTS Bowling Cup 2011 Lojistik WINTER organizasyonu İzmir’ de faaliyet göstermekte olan uluslararası deniz, hava ve kara yük taşımacılığı yapan acenta ve lojistik firmalarını bir araya getiriyor.

Birincisi Haziran ayında gerçekleştirilen organizasyonun katılımcı firmaların talebi üzerine WINTER ‘ı organize ediliyor. Şirket içi çalışanlar arasında kaynaşma , takım ruhu oluşturma ve yönetim kademeleri arası entegresyon sağlama temel amacı ile projelendirilen organizasyon, lojistik sektörünü bir araya getirerek kurumsal anlamda da firmaların yeni tanışmalar ile iş geliştirme hedeflerine hizmet etmiş oluyor.

Şimdiden birçok firmanın katılım sağladığı organizasyon, dereceye giren takımlara vermiş olduğu muhteşem ödüller ile de dikkat çekiyor.Organizasyonu Şampiyon olarak tamamlayan takım oyuncuları, şampiyonluk kupası ve madalyaları ile şampiyonluk ödülü olan Tan Sağtürk Dans Akademi Üçkuyular Şubesinden eşli 1 Aylık Salsa veya Arjantin Tango dans eğitimi sahibi olurken , turnuvayı ikinci tamamlayan takım SportsPark Sağlıklı Yaşam Merkezi’nden 1 Aylık Gold Üyelik, üçüncü takım ise Mert Optik’ten 500 TL.değerinde hediye çeki ile büyük başarılarını
taçlandırmış olacaklar.Bireysel olarak Sayı Kralı ve Highest Score ödülünü kazanan oyuncular da EDM Danışmanlık & Derin Koçluk ‘tan Kariyer Koçluğu eğitimi alma hakkı kazanacaklar.

20 – 22 Aralık da Hilton Oteli FameCity Eğlence Merkezi Bowling Salonu’nda
gerçekleştirilecek organizasyona son katılım tarihi 16 Aralık Cuma günü. Siz de gün boyunca yaşadığınız stresten kurtulmak, iş - ev arası geçen günlerinize farklılık katmak, takım ruhunuzu ortaya koymak ve muhteşem ödüllere sahip olmak istiyorsanız, hemen takımınızı kurun ve sizde bu heyecan ile coşkuya ortak olun.

Katılım ve detaylı bilgiyi, can.ozganim@fullsports.com.tr mail adresine ulaşarak, 0532 522 95 44 nolu telefondan ve www.fullsports.com.tr den alabilirsiniz.

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim