• BIST 9092.76
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Galatasaray, Airbus A330 uçağı ile uçacak

Galatasaray, Airbus A330 uçağı ile uçacak
Manchester United maçı için Airbus A330 tipini kiralayan G.Saray Yönetimi, 1 futbolcuya 3 koltuk tahsis etti.

 

275 kişilik olan A330 tipi uçak Galatasaray kafilesini İngiltere’ye bıraktıktan sonra Manchester’da sarı kırmızılıları bekleyecek ve karşılaşmadan sonra Perşembe sabahı Türkiye’ye dönecek.
 
Hürriyet'te yer alan habere göre; Manchester’daki bekleme ücreti dahil tam 295 bin euroya mal olan uçak kiralama bedeli içinde Galatasaray ile THY arasında yapılan uçuş sponsorluğu nedeniyle 150 bin euro ödeyecek.
 
Machester United maçı için 4,5 saatlik uçuş süresi nedeniyle Galatasaray Spor Kulübü, sarı-kırmızılı futbolcuların her birine özel uçakta 3 kişilik koltuk tahsis etti.
 
Çarşamba gecesi de maç bitimi sabaha kadar seyahat edecek olmaları nedeniyle futbolcuların rahat etmesi ve kritik maç öncesi ve sonrası uyuması adına bu formül düşünüldü.
 
Sarı-kırmızılı takım Perşembe günü 07.00’da İstanbul’da olacak.
 
Galatasaray'ın uçağında seyahat etmek isteyen kongre üyeleri maç bileti dahil 1700 Euro, basın mensupları ise 1300 Euro ödeyecek.
 
HERKES KENDİ MASRAFINI KARŞILAYACAK
 
Galatasaray’ın Manchester United maçının ardından dönüş uçağında ise Başkan Ünal Aysal ile birlikte 9 yönetici olacak. Her zaman olduğu gibi Galatasaray Yönetim Kurulu üyeleri uçuş masraflarını kendileri karşılayacak.
 
Uçakta Başkan Ünal Aysal ile birlikte yönetimden 2.Başkan Ali Dürüst, Celal Gürcan, Abdürrahim Albayrak, Emir Sarıgül, Necati Demirkol, Mehmet Cibara, Adnan Nas ve Ali Gürsoy olacak.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim