• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Galatasaray'ı Anadolu Ulaşım taşıyacak

Galatasaray'ı Anadolu Ulaşım taşıyacak
Anadolu Seyahat tarafından Galatasaray Futbol Takımı'na tahsis edilen özel tasarım Starliner, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen bir törenle MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. CEO’su Kazım Tuncay Bekiroğlu tarafından teslim edildi.

GALATASARAY’I BAŞARILARA NEOPLAN STARLİNER TAŞIYACAK

Anadolu Seyahat tarafından Galatasaray Futbol Takımı'na tahsis edilen özel tasarım Starliner, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen bir törenle MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. CEO’su Kazım Tuncay Bekiroğlu tarafından teslim edildi.

Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda gerçekleştirilen basın toplantısına Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı Sportif Direktörü Adnan Sezgin ile Teknik Direktör Gheorghe Hagi'nin yanı sıra Anadolu Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halil Erdoğmuş ve MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş Üst Yöneticisi (CEO) Tuncay Bekiroğlu katıldı.

Anadolu Ulaşım CEO’su Halil Erdoğmuş, “Bize Anadolu Ulaşım olarak teklif edildiğinde gerçekten heyecanlandık. Futbolcuları maçlara taşırken güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat ettirmek ve tesise geri getirirken, bizden taşımacılık yapmamız istendi. Hemen bu konuyu yakın ilişki içinde bulunduğumuz MAN ile paylaştığımızda Galatasaray’a en yakışacak, Türkiye ve Dünyanın en iyi otobüsünü seçtik. Tasarımı biraz uzun sürdü. Ama bugün bu teslimat toplantısında bulunmaktan mutluyuz. Bizde Galatasaray’a katkıda bulunmak istedik” dedi.

Takım otobüsünün bütün futbolcuları taşıdığını hatırlatan Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Gheorghe Hagi de, Starliner’da sunulan olağanüstü konfor için teşekkür etti. Hagi, “MAN firması Dünyanın her yerinde önde gelen iyi bir isim. Otobüsle seyahat ettik, çok konforlu. Ama benim koltuğum o kadar büyük ki, ben küçük kalıyorum. Gerçekten cok güzel ve konforlu. Kaliteli olduğu için de teşekkür ediyorum. İnşallah bizi başarılara ve galibiyete taşır” şeklinde konuştu.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. CEO’su Tuncay Bekiroğlu, şöyle konuştu: “Galatasaray’ın da bizim de sembolümüz Aslan. Ayrıca Galatasaray aldığı kupayla Avrupa’nın en iyisi olduğunu kanıtladı, ileri teknoloji ürünü olan Starliner da segmentinde Avrupa’nın en iyi otobüsü.”

Konuşmalarında ardına teknik direktör Gheorghe Hagi, takımın yeni otobüsü içerisinde ve önünde basın mensuplarına poz verdi.

"OTOBÜSÜN ÖZELLİKLERİ"

Sarı-kırmızılı takımın yeni otobüsünde futbolcuların rahat edebilmesi için bütün ayrıntılar düşünüldü. Otobüste futbolcu ve teknik direktörler için koltuklar özel olarak tasarlandı. Araçta koltukların kaplamasından perdelere, halılardan döşemelere kadar sarı-kırmızı bir atmosfer oluşturuldu. Tüm koltuklara masaj sistemi yerleştirilerek, yolculuk sırasında ve maç sonrasında futbolcuların dinlenmesini sağlayacak teknoloji kullanıldı. Koltukların arkasına ayrıca oyuncuların film, müzik ve televizyon
izleyebilmeleri için LCD ekran monte edildi. Aracın en arkasında bulunan özel tasarımlı 4 adet yataklı koltuk, 160 derece yatabilme özelliğiyle futbolculara rahat uyku imkanı sağlayacak.

Otobüste, teknik direktör Hagi ve yardımcısı Tugay Kerimoğlu'nun oturacağı koltuklar da özel olarak tasarlandı. Ayrıca, futbolcular otobüste bulunan wireless modem sistemiyle sınırsız olarak interneti kullanabilecek.

Haber ve Fotoğraflar: Esra Sarıkeçe - İstanbul Haber Ajansı

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim