• BIST 9631.63
  • Altın 2496.722
  • Dolar 32.5888
  • Euro 34.846
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C

Galip Öztürk'e Kızılay Merhamet Madalyası

Galip Öztürk'e Kızılay Merhamet Madalyası
Türk Kızılay'ı, Samsun Kan Merkezi'nin yapımını üstlenen Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'e 'Türk Kızılayı Merhamet Madalyası' verdi.

Galip Öztürk'e Kızılay Merhamet Madalyası

Türk Kızılay'ı, Samsun Kan Merkezi'nin yapımını üstlenen Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'e 'Türk Kızılayı Merhamet Madalyası' verdi. Öztürk, bu ödülü alan 4'üncü kişi oldu.

Ulusal ve uluslararası insani yardım çalışmalarını, bağışçılarının büyük destekleri ile gerçekleştiren Kızılay'a bir destek de Metro Turizm'den geldi. Şirket, Kızılay'ın yürütmekte olduğu güvenli ve gönüllü kan bağışı projesine destek olmak amacıyla Samsun Kan Merkezi'nin yapımını üstlenirken, Çanakkale şehitleri anısına düzenlenen kan bağışı kampanyasına ve Libya'dan tahliye edilen vatandaşlara da ulaştırma sponsoru olmuştu. Bu katkıları nedeniyle Türk Kızılayı adına Genel Başkan Tekin Küçükali, Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'e 'Türk Kızılayı Merhamet Madalyası' taktı.

Kızılay Genel Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan Küçükali, bu madalyanın şimdiye kadar Öztürk, ile birlikte sadece 4 kişiye verildiğine dikkat çekti. Öztürk'ün hayırsever bir işadamı olduğunu, bir taraftan kazanırken diğer taraftan da ülkesine kazandırdığını vurgulayan Küçükali, maliyeti 8 milyon TL'yi aşan Samsun'daki kan merkezinin, güvenilir kan ihtiyacının karşılanmasına büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk de Kızılay'ın toplumda büyük bir itibara sahip olduğunu belirterek, "Türk Kızılayı Merhamet Madalyası'na sahip olmak benim için büyük bir onur. Böyle bir ödüle sahip olmanın ağırlığını şimdiden hissediyor ve iyilik koşusunda bizi de aralarına aldıkları için Türk Kızılayı'na camiam adına teşekkür ediyorum" dedi.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim