• BIST 9718.4
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Galip Öztürk'ten 500 bin liralık bağış çeki

Galip Öztürk'ten 500 bin liralık bağış çeki
Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Somali için Kimse Yok mu Derneği’ne bağışladığı 500 bin lirayı, Dernek Başkanı Ünal Öztürk’e törenle teslim etti.

Galip Öztürk 500 bin liralık bağış çekini teslim etti

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Somali için Kimse Yok mu Derneği’ne bağışladığı 500 bin lirayı, Dernek Başkanı Ünal Öztürk’e törenle teslim etti.

Kimse Yok mu Derneği’nin Somali’de açlıkla savaşan insanlara yönelik olarak düzenlediği “İnsanlık ölmedi” kampanyası çerçevesinde Samanyolu TV’de yayınlanan programa katılan Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Somali için 500 bin lira bağışlamıştı.

Öztürk, yaptığı bağış taahhüdü çerçevesinde 500 bin liralık yardım çekini 17 Ağustos Çarşamba günü, holdingin Levent Metro Citiy’deki merkezinde düzenlenen törenle Kimse Yok mu Derneği Başkanı Ünal Öztürk’e teslim etti.

Düzenlenen törene Dernek Başkanı Ünal Öztürk’ün yanı sıra, Metro Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Yücel ile Metro Holding Danışmanı Mustafa Baş da katıldı.

Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk bağışın Somali’de çocuklara umut olacağını, açlık sınırındaki insanlar için yardımda bulunmanın öncelikle insani bir görev olduğunu söyledi. Yardım çekini Öztürk’ten alan Kimse Yok mu Derneği Başkanı Ünal Öztürk ise derneğin hayırsever işadamları ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü, hatta postacı görevi gördüğünü ifade ederken, Galip Öztürk de "Hayra vesile olan hayırsever kadar önemlidir” dedi.

“Yardım yarışında kapıyı Galip Öztürk araladı“

Dernek Başkanı Ünal Öztürk 11 Ağustos gecesi sabaha kadar devam eden canlı yayında işadamlarının bağış kapısını, 500 bin liralık bağış ile Galip Öztürk’ün açtığını vurguladı. Ünal Öztürk, “İnsanlık ölmedi” kampanyası kapsamında şu ana kadar 30 milyon lira bağış topladıklarını ifade ederken, bağış miktarı arttıkça kendilerinin görevinin zorlaştığını söyledi. Dernek Başkanı Öztürk şöyle konuştu: “Hayırsever işadamlarımız bizim üzerimize çok büyük sorumluluk yükledi. Allah bizi mahcup etmesin. Yardımları ihtiyaç sahiplerine bizzat ulaştıracağız.“

500 bin liralık temsili çeki Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk’ten alan Kimse Yok mu Derneği Başkanı Ünal Öztürk, hayırseverliği Türkiye sınırlarını aşan Galip Öztürk’e verdiği plaket ile teşekkür etti. Dernek Başkanı Öztürk’ün Galip Öztürk’e bir diğer hediyesi ise Türkiye Futbol Milli Takımı oyuncularının imzaladığı 9 numaralı forma oldu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim