• BIST 9457.07
  • Altın 2497.709
  • Dolar 32.5927
  • Euro 34.8193
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Gary A. Prosser Altın Çıpa'ya geliyor

Gary A. Prosser Altın Çıpa'ya geliyor
Uluslararası Seyir Yardımcıları ve Fener Otoriteleri Birliği (IALA) Genel Sekreteri Gary Andrew Prosser, 30 Haziran 2012 Cumartesi günü İstanbul'da yapılacak Altın Çıpa Töreni'ne katılacağını Tertip Komitesi'ne bildirdi.

Gary Andrew Prosser Altın Çıpa'ya geliyor

Uluslararası Seyir Yardımcıları ve Fener Otoriteleri Birliği (IALA) Genel Sekreteri Gary Andrew Prosser, 30 Haziran 2012 Cumartesi günü İstanbul'da yapılacak Altın Çıpa Töreni'ne katılacağını Tertip Komitesi'ne bildirdi.

Deniz Haber Ajansı ve Dünya Gazetesi'nin birlikteliği ile bu sene yedincisi düzenlenecek olan Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'ne dünya denizcilik sektörünü yönetenler yoğun ilgi göstermeye devam ediyor.

IMO Genel Sekreteri Koji Sekimizu, IMSO Başkanı Esteban Pacha, IMAREST Başkanı Malcolm Vincent, INTERTANKO Genel Sekreteri Joe Angelo, INTERCARGO Genel Müdürü David Jones, IMO Konsey Başkanı Jeft Lantz, Paris MoU Genel Sekreteri Richard Schiferli'nin Altın Çıpa'ya katılacağını açıklamasından sonra IALA Genel Sekreteri Gary Andrew Prosser'da 30 Haziran'da İstanbul'da yapılacak 7. Uluslararası Altın Çıpa Denizcilik Başarı Ödülleri Töreni'ne geleceğini bildirdi.

Altın Çıpa Tertip Komitesi'nden alınan bilgiye göre, 30 Haziran 2012 Cumartesi günü Ataköy Sheraton Oteli'nde organize edilecek törene 110 ülkeden üst düzey yetkilinin yanında 60'a yakın uluslararası örgütün temsilcinin katılacağı öğrenildi.

ULUSLARARASI SEYİR YARDIMCILARI VE FENER OTORİTELERİ BİRLİĞİ -IALA

"IALA, dünyanın her yerindeki seyir yardımcıları otoriteleri, üreticileri ve ilgili uluslararası organizasyonları bir araya getirerek onlara, bilgi ve tecrübelerini karşılaştırma ve paylaşma imkanı sunma amacıyla 1957 yılında kurulmuş ve kar amacı olmayan bir organizasyondur.

IALA’nın halihazırda, 75’i ulusal, 102’si endüstriyel ve 48’i mesleki organizasyonlar olmak üzere kuruluş bazında 225 üyesi bulunmaktadır. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü IALA’nın ulusal üyelerinden biri ve IALA Konsey üyesidir.

Bu yıl üç önemli IALA etkinliği İstanbul da yapılacaktır. Önce, 18 - 22 Haziran tarihlerinde 53. IALA Konsey toplantısı, daha sonra 03 - 07 Eylül tarihlerinde VTS Komitesinin 35. toplantısı ve hemen akabinde 10 - 14 Eylül tarihleri arasında da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında 12. Uluslararası VTS Sempozyumu yapılacaktır.

DENİZ HABER AJANSI

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim