• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C

Gat Lojistik'ten Tırsan'a dev sipariş

Gat Lojistik'ten Tırsan'a dev sipariş
Tırsan Treyler A.Ş Samandıra merkezinde Tırsan ve Gat Lojistik 255 adetlik Tırsan Mega Hafif Perdeli treyler sipariş anlaşmasını imzaladı.

Gat Lojistik'in tercihi Tırsan

Tırsan Treyler A.Ş Samandıra merkezinde Tırsan ve Gat Lojistik 255 adetlik Tırsan Mega Hafif Perdeli treyler sipariş anlaşmasını imzaladı.

Tırsan Treyler A.Ş Samandıra merkezinde yapılan satış imza töreni, Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Gat Lojistik Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu temsilen Şerafettin Aras ve Fahri Nalçacı’nın katılımı ile gerçekleşti. İmza töreni ile Tırsan ve Gat Lojistik 255 adet Tırsan Mega Hafif Perdeli treyler sipariş anlaşmasını imzaladı.

Filosunda 25 adet Tırsan treyler bulunan Gat Lojistik, iki ay içinde tamamlanacak olan teslimatlar ile toplam 505 adet Tırsan treylere sahip olacaktır. Firma yetkilileri Tırsan treyleri tekrar tercih etmelerindeki ana sebeplerin; yıllardır tecrübe ettikleri kalitesi, sağlamlığı, hafifliği ve yerli üretim olması olduğunu belirttiler. Her ürünün arkasında duran ve yaygın servis ağı ile Tırsan güvencesine sahip olmanın da satın alma kararlarında etkili olduğunu vurguladılar.

Müşterilerin beklentilerini karşılayan tüm lojistik çözümlerini başarıyla sunan Gat Lojistik Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş,16.000m² depo ve 5.000m² gümrüklü alana sahiptir. Merkezi Tuzla Orhanlı’da bulunan firma ağırlıklı yurtiçi taşımacılık yapmakla birlikte yeni treyler satın almalarıyla birlikte başta Fransa ve Almanya olmak üzere yurtdışında pek çok ülkeye lojistik hizmeti sunma hedefindedir.

Kalite ve dayanıklılıktan ödün vermeden üretilen Tırsan Hafif Perdeli/Tenteli Semi Treyler Serisi, düşük boş ağırlığı sayesinde müşterilerine daha fazla yükleme imkânı sunarken aynı zamanda araç boşken kullanıldığında da yakıt tasarrufu sağlıyor. Tırsan Hafif Perdeli/Tenteli Semi-Treyler Serisi şasi teknolojisi sayesinde %100 çelik güvenliği sunuyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim