• BIST 9645.02
  • Altın 2414.245
  • Dolar 32.582
  • Euro 34.8071
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

Gatab yatların atık sularını temizleyecek

Gatab yatların atık sularını temizleyecek
Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB), Kemer'deki tur tekneleri ve özel yatların evsel tip atık sularını temizleyecek.

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB), Kemer'deki tur tekneleri ve özel yatların evsel tip atık sularını temizleyecek.

GATAB, geçen yıl turizm sezonu boyunca deniz kirliliğinin önüne geçmek için başlattığı, tur tekneleri ve özel yatların evsel tip atık sularını bertaraf işlemine bu yıl da devam edecek.

GATAB'ın herhangi bir ücret talep etmeden sunduğu hizmetten yararlanmak isteyenler, 814 11 11 numaralı Alo GATAB Hattı'nı arayabilecek.

GATAB Başkanı Yusuf Üras, yaptığı açıklamada, Kemer'deki teknelerden kaynaklı deniz kirliliğinin önüne geçmek için yapılan çalışmanın turizm ve çevreye büyük katkı sağladığına bildirdi. GATAB'ın en önemli misyonlarından olan temizlik görevini denizde de sürdürmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Üras, açıklamasında şunları kaydetti:

"Geçen yıl GATAB'a bağlı ekiplerimiz sezon boyunca yüzeyden ve dipten temizlik yaptı. Buna ek olarak Kemer'deki teknelerin atık sularını da hiçbir ücret talep etmeden çektik. Yeni sezonda da bu uygulamamızı sürdüreceğiz. Yaptığımız bu iş, turizme ve çevreye verilen önemli bir hizmettir. Amacımız atık su çekimi ile denizi atık Sudan arındırmaktır. Geçen yıl GATAB'ın bu hizmeti sayesinde denize bırakılan tonlarca pis suyun önüne geçilmiştir."

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim