• BIST 9693.46
  • Altın 2513.719
  • Dolar 32.577
  • Euro 34.7689
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

GAZİ-TUR Nakliyat, DAF ile yola devam dedi

GAZİ-TUR Nakliyat, DAF ile yola devam dedi
TIRSAN bayisi DAF-TIRSAN Otomotiv’in Samandıra lokasyonunda gerçekleştirilen teslimat töreni ile Gazi-Tur Uluslararası Nakliyat 5 adet DAF XF 105.460 çekiciyi filosuna dahil etti.

DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Direktörü Lale Yiğit Bayoğlu’ndan araçlarını teslim alan Gazi-Tur Ulus. Nak San. ve Tic. Ltd. Şti. yöneticisi Muhammed Fatih Serin DAF-TIRSAN Otomotiv ile geliştirdikleri işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Serin ‘Koşulsuz müşteri memnuniyeti felsefesi ile hizmet veren DAF-TIRSAN Otomotiv’den aldığımız kaliteli hizmet satın alma kararımızı verirken etkili olan en önemli faktör oldu’ dedi.

Muhammed Fatih Serin ‘DAF çekicilerin kalitesi, her yol şartında ve her tip yükle güvenle kullanılması tercih sebebimizdir. TIRSAN markasının güven veren duruşu ve DAF-TIRSAN Otomotiv’in çözüm odaklı yaklaşımları nedeniyle işbirliğimizin uzun yıllar süreceğine inanıyoruz’ dedi.
 
1976 yılında Gaziantep’te kurulan Gazi-Tur Ulus Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti.’nin filosu 17 adet çekici ve 17 adet TIRSAN treylerden oluşmaktadır. Mersin şubesi ile de hizmet veren firma gıda taşımacılığında sektörde ön plana çıkmıştır. Almanya, Hollanda, Belçika başta olmak üzere Avrupa ülkelerine, Türki Cumhuriyetlerine, Irak, Kuveyt, Suudi Arabistan, Abudabi ve Dubai’ye gıda taşımacılığı yapmaktadır. Firma, 2001 yılından bu yana filosuna kattığı tenteli araçlarla birlikte Balkan ülkeleri, Yunanistan, İsviçre, Fransa ve Avusturya’yı da çalıştığı ülkeler arasına katmıştır. 
 
1.20121023121237.jpg
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim