• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Gaziantep Autoshow'a Isuzu damgası

Gaziantep Autoshow'a Isuzu damgası
Anadolu Isuzu; Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’ndeki Auto Show 2011 Otomobil ve Ticari Araçlar Fuarı’nda Gaziantep Bayii Özdicle Otomotiv ile yerini aldı.

GAZİANTEP AUTOSHOW 2011’E ISUZU DAMGASINI VURDU

Küçük otobüsten pick-up’a, kamyondan kamyonete kadar geniş araç segmentine sahip Anadolu Isuzu; Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’ndeki Auto Show 2011 Otomobil ve Ticari Araçlar Fuarı’nda Gaziantep Bayii Özdicle Otomotiv ile yerini aldı.

Ziyaretçilerin ilgi odağı olan stantta bir açıklama yapan Özdicle Otomotiv Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Dicle 2 Ekim’e kadar sürecek fuarda Novo Lux, Novo Citi, NPR 3D, NPR 10, NNR Long, 4x2 D-Max ile 4X2 D-Max Limited Edition model araçlarını sergilediklerini söyledi. Küçük otobüs, kamyon, kamyonet ve D-Max araçlarının pazarda çok talep gördüğünü belirten Dicle şunları söyledi;

“Isuzu modelleri; düşük yakıt tüketimleri, uygun satış sonrası giderleri, uzun bakım aralıklarının yanı sıra kaliteli, konforlu özellikleri ile tercih edilen marka haline gelmiştir. Kendi alanında lider Isuzu’yu müşterilerimizle buluşturduğumuz için mutluyuz. Fuarlar aracılığıyla Isuzu kalite ve güvencesiyle müşterilerimize dört dörtlük hizmet vermeye devam edeceğiz.”

Akort Fuarcılık tarafından, Otomotiv Distibütörleri Derneği (ODD), Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği (YODER) ve Gaziantep Sanayi Odası'nın (GSO) desteğiyle, Ortadoğu Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarın açılışını Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Gaziantep Valisi Erdal Ata gerçekleştirmişti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim