• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C

Gaziantepspor'a NEOPLAN Cityliner otobüs

Gaziantepspor'a NEOPLAN Cityliner otobüs
Spor Toto Süper Lig’in zirve takımlarından Gaziantepspor, özel olarak tasarlanan yeni takım otobüsüne kavuştu.

SÜPER LİG’İN ZİRVE TAKIMI GAZİANTEPSPOR’A SÜPER OTOBÜS

Süper Lig’in lider takımları MAN ve NEOPLAN’dan vazgeçmiyor. Daha önce gerçekleştirilen teslimatlarda; Trabzonspor, Galatasaray ve Ankaragücü’ne NEOPLAN Starliner, son yılın şampiyonu Bursaspor ile Bucaspor’a ise MAN Fortuna verilirken Gaziantepspor da tercihini NEOPLAN Cityliner’dan yana kullandı.

Spor Toto Süper Lig’in zirve takımlarından Gaziantepspor, özel olarak tasarlanan yeni takım otobüsüne kavuştu. Trabzonspor, Galatasaray, Bursaspor, Ankaragücü ve Bucaspor’un ardından Gaziantepspor da takım otobüsünde tercihini MAN’dan yana kullandı. Üstün teknoloji ile donatılan yeni takım otobüsünde, teknik direktör kendi bilgisayarından tüm futbolculara koltuk arkası ekranlardan taktik verebilecek, ses ve görüntü iletebilecek.

Spor Toto Süper Lig takımlarının özel tercihi haline gelen MAN, Gaziantepspor için tasarlanan NEOPLAN Cityliner takım otobüsünü kulübe teslim etti. 36 kişilik takım otobüsünde 3G internet teknolojisinden, mini mutfağa kadar birçok özellik bulunuyor. Takım otobüsünün iç döşeme renkleri Gaziantepspor’un özel renklerine göre uygulanırken, dış görünümünde de takıma özel desenler kullanıldı. Araçta ayrıca teknik direktör için özel olarak hazırlanan bir de masa bulunuyor.

Spor Toto Süper Lig’in tercihi MAN

Gaziantepspor’a teslim edilen otobüs ile birlikte Spor Toto süper Lig’de MAN markasını tercih eden kulüplerin sayısı 6 oldu. Daha önce gerçekleştirilen teslimatlarda, Ankaragücü, Trabzonspor ve Galatasaray’a NEOPLAN Starliner, Bursaspor ve Bucaspor’a ise MAN Fortuna takım otobüsü teslim edildi. Sunduğu konfor ve teknolojisinin yanı sıra MAN otobüsler işletme maliyetleri ile de takımların özel tercihi haline geldi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim