• BIST 9645.02
  • Altın 2415.439
  • Dolar 32.5459
  • Euro 34.6957
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Gazipaşa Havalimanı terminal binasında sona doğru

Gazipaşa Havalimanı terminal binasında sona doğru
TAV'ın Alanya-Gazipaşa (GZP) Havalimanı İşletme Koordinatörü Cengiz Aşıklı, yolcuları perişan eden ilave terminal binasının Haziran ayının ilk haftası biteceğini söyledi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcısı ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim, Twitter'dan TAV'a da yönlendirdiği mesajında "Alanya-Gazipaşa Havalimanı'na uçuşlar artıyor ama ilave terminal binası aylardır sürünüyor. Uçuşlar çakışınca yolcular perişan oluyor" yazdı.

Dim'e yanıt veren TAV GZP İşletme Koordinatörü Aşıklı, çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: 

"Bölge insanı olarak havalimanına duyulan özlemi ve meydanın işlerliğinin önemini yakından biliyoruz. Gazipaşa Havalimanı’nı işletmeye başladığımız günden bu yana da durmaksızın yöremizin turizmine katkı sağlamak için çalışıyoruz. Genişletilme çalışmaları sonucunda Gazipaşa Havalimanı 6 bin 400 metrekare terminal binası, 6 uçak park pozisyonu ve kapasitesi arttırılmış otobüs otoparkı ile iyi standartlarda hizmet sunma imkanına erişecektir.

Büyük bir heyecanla sürdürdüğümüz çalışmalarımızın Haziran ayında bitmesini planlıyoruz. Bahsettiğiniz aksaklıkları en aza indirmek ve yolcu memnuniyetini en üst seviyeye taşımak adına gerekli önlemleri almak üzere tüm ekibimizin 7 gün, 24 saat aralıksız, özveriyle çalışmaya devam edeceğini özellikle belirtmek isterim. Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış ve haklı eleştirileriniz için teşekkür ederim."

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim