• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Gazipaşa'da aletli uçuşlar için izin çıktı

Gazipaşa'da aletli uçuşlar için izin çıktı
Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, AKPM Daimi Komitesi toplantısı için Antalya`da bulunan 47 ülkeden 60 milletvekilini Alanya`ya getirdi.

GAZİPAŞA'DA ALETLİ UÇUŞLARA İZİN ÇIKTI

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, AKPM Daimi Komitesi toplantısı için Antalya`da bulunan 47 ülkeden 60 milletvekilini Alanya`ya getirdi. Toplantıda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çavuşoğlu Gazipaşa hakkında açıklamalarda bulundu.

AKPM Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, yaptığı açıklamada, Antalya`da AKPM`nin 5 önemli toplantısını gerçekleştirdiklerini belirterek, "Avrupa Konseyi`nde 10 Kasım`dan itibaren dönem başkanlığını Türkiye aldı. Önümüzdeki 6 ay içerisinde Türkiye`nin değişik yerlerinde en az 10 toplantı daha yapacağız. Antalya, Ankara, İzmir, İstanbul`daki toplantılarımızda önemli konular görüşülecek. Misafirlerimiz Alanya`yı çok sevdi" dedi.

"ALETLİ UÇUŞLARA İZİN ÇIKTI"

Gazipaşa Havaalanı ile ilgili açıklamalarda da bulunan Çavuşoğlu, `Gazipaşa Havaalanı`nda aletli uçuşlar ile ilgili izin çıktı. Fakat bunun yayınlanması en az iki ay gibi bir zaman alır. Yakın bir zamanda aletli uçuş da yapılacak. Geriye pistin uzatılması kaldı. İlk etapta 200 metre uzunluğunda uzatma çalışması var. Ama 2 bin 400 metre olabilmesi için kamulaştırma gerekiyor. Çalışmalarımız devam ediyor` dedi.

Gazipaşa Havaalanı`nın hizmete açılmasıyla ilgili bugüne kadar aşama aşama önemli işler yaptıklarını anlatan Çavuşoğlu, bundan sonra da gereken çalışmaları yaparak, Gazipaşa Havaalanı`nı en iyi seviyeye getireceklerini ifade etti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim