• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C

GBD ve PÜSEM’den brokerlik eğitimi

GBD ve PÜSEM’den brokerlik eğitimi
Gemi Brokerleri Derneği, Piri Reis Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile ortaklaşa düzenleyecekleri “Gemi Brokerliği” eğitimlerini basın toplantısında açıkladı.

Gemi Brokerleri Derneği, Piri Reis Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile ortaklaşa düzenleyecekleri “Gemi Brokerliği” eğitimlerini dün akşam düzenledikleri sektörel basının davetli olduğu iftar yemeğinde açıkladı. 

Basın açıklaması yapılan iftar yemeğine Gemi Brokerleri Derneği Yönetim Kuru Başkanı Z.Pınar Sesel, Başkan Yardımcısı Bahadır Tonguç, Genel Sekreter K.Ali Güç, Yönetim Kurulu Üyesi ve Eğitim Komitesi Başkanı Gökhan Özcan, Piri Reis Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Başkanı Boray Konuksever, Müdür Yardımcısı K.Nazif Özdağdeviren, Genel Eğitim Planlama ve Koordinatörü Sinan Tunçay ile sektörel basın mensupları katıldı.

Gemi Brokerleri Derneği, Piri Reis Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile ortaklaşa düzenleyecekleri “Gemi Brokerliği” eğitimlerini basın toplantısında söz alan Gemi Brokerleri Derneği Yönetim Kuru Başkanı Z.Pınar Sesel, kendi bünyelerinde dernek kuruluşlarından beri düzenledikleri “Temel Brokerlik Eğitimi”ni ileriye taşımak, sektöre nitelikli personel yetiştirmek amacıyla bu ortaklığa girdiklerini söyledi.

Gemi Brokerleri Derneği Yönetim Kuru Başkanı Z.Pınar Sesel’in ardından konuşan Piri Reis Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Başkanı Boray Konuksever, ICS standartlarında eğitim vereceklerini, brokerlığın yanı sıra deniz hukuku, deniz sigortaları gibi alanlarda da eğitim vereceklerini  ve bu eğitimlerin ileride işe alımlarda tercih sebebi olacağını belirtti. Konuksever ayrıca Türkiye’de brokerlik eğitimi gibi bi kavramın üniversite bünyesinde  ilk defa yapılacağını ve sektörün eğitim almış kişilere kesinlikle ihtiyacı olduğunu söyledi. Verilecek eğitim ardından Gemi Brokerleri Derneği ve Piri Reis Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Türkçe-İngilizce sertifika verileceğini sözlerine ekleyen Konuksever, bu sayede tüm dünyada eğitimin geçerli olacağını açıkladı.

Piri Reis Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Başkanı Boray Konuksever’den sonra söz alan Gemi Brokerleri Derneği Eğitim Komitesi Başkanı Gökhan Özcan, Gemi Brokerleri Derneği ve Piri Reis Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nin müşterek düzenleyeceği eğitimlerin ilki olan “Gemi Kiralama ve Brokerlik Eğitimi”nin eylül ayı içerisinde başlaması planlanırken eğitimler Gemi Brokerleri Derneği’nin merkez binasında düzenleneceğini söyledi.

Konuşmalar sonrasında sohbet havasında geçen iftarın ardından toplantı sona erdi.

gbd-pusem-(2).jpg

gbd-pusem-(3).jpg

gbd-pusem-(4).jpg

gbd-pusem-(5).jpg

gbd-pusem-(6).jpg

gbd-pusem-(7).jpg

gbd-pusem-(8).jpg

Haber ve Fotoğraflar - Onur Ömer BİLGİ 

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim