• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

GEFCO Bulgaristan B2B Forumuna katıldı

GEFCO Bulgaristan B2B Forumuna katıldı
GEFCO Bulgaristan, GEFCO Türkiye ile birlikte Bulgaristan’daki UbiFrance tarafından düzenlenen “Fransa-Güneydoğu Avrupa” B2B Forumu’na katıldı.

Sofya, 24 Temmuz 2012 – GEFCO Bulgaristan, GEFCO Türkiye ile birlikte Bulgaristan’daki Fransız Büyükelçiliği’ne bağlı Fransa ticaret komisyonu UbiFrance tarafından düzenlenen “Fransa-Güneydoğu Avrupa” B2B Forumu’na katıldı. Forum, Fransa’dan ve bölgeden gelen 170’ten fazla şirketi Sofya’da biraraya getirdi. 

GEFCO uzmanları Bulgaristan, Arnavutluk, Bosna Hersek, Yunanistan, Güney Kıbrıs, Kosova, Makedonya, Romanya, Sırbistan, Slovenya, Hırvatistan ve Karadağ’lı şirketlerin temsilcilerine lojistik konusundaki şirketin tümleşik çözümlerini anlatma fırsatını buldu.

GEFCO B2B toplantılarında, şirketin iştirakleri arasındaki gelişmiş bölgesel entegrasyona değinerek endüstriyel lojistik alanındaki global liderliğini anlattı. Ayrıca iki komşu ülkedeki müşterilere yönelik kapsamı genişletilmiş hizmetlerden bahsetti.

GEFCO Bulgaristan Genel Müdürü Aleksander Raczynski konuşmasında, "İhtiyaçlara yönelik olarak özel tasarlanmış çözümler sunuyoruz ve yerel ekiplerimizin bilgi ve teknik birikimini başarılı bir şekilde bir arada sunarak müşterilerimize değer katıyoruz. Bu şekilde, GEFCO, Doğu Avrupa pazarında sektörde kilit oyuncu olarak büyümeye devam ediyor” dedi.

GEFCO Türkiye Genel Müdürü Fulvio Villa da, "Coğrafi açıdan Romanya ve Türkiye iştirakleri arasında yer alan GEFCO Bulgaristan, bu ülkeler arasındaki yakın işbirliğinin koordinasyonuna yardımcı oluyor ve Avrupa’ya yönelik ticari trafiği geliştiriyor. Bulgar meslektaşlarımızla iş ortaklığımızı ve mükemmel işbirliğimizi güçlendirmeye devam ediyoruz” dedi. İki iştirak, Forum’da yakın zaman önce gerçekleştirdikleri Bulgaristan – Türkiye arasındaki uzun mesafeli grupaj nakliyatı;araç nakliyesine yönelik ortak çözümleri ve kaynak kullanımını sunumlarla anlattı.

GEFCO Bulgaristan, yeni iştirakin grubun ağına tam entegrasyonunun bir parçası olarak GEFCO Türkiye için gereken nakliye kaynaklarını sağlıyor.   Entegrasyon diğer ülkelerdeki GEFCO birimlerinin kapasitesinin artırılmasının yanısıra, nakliye akışlarının optimizasyonunu, hizmet kalitesinin gelişirilmesini ve müşterilere katma değer sağlamayı içeriyor.

Haziran ayında kuruluşunun 10.yılını kutlayan GEFCO Türkiye, grubun Ortadoğu’daki konumu için büyük önem taşıyor ve Orta Asya’da yeni pazarları fethetmek için de stratejik bir üs görevi görüyor. GEFCO Türkiye, Ortadoğu’da yeni depolar açmayı ve hizmetler sunmayı planlıyor. Bu yeni hizmetler arasında Mersin Limanı’nı kullanarak Ortadoğu’ya sevkiyatlar yapmak için kapıdan kapıya nakliyat çözümleri de yer alıyor.

Bölgesel B2B forumu “Fransa-Güneydoğu Avrupa” forumu organizasyonu Fransa-Bulgaristan Ticaret Odaları, Fransa’nın dış ticaret danışmanları, Bulgaristan Yatırım Ajansı ve bölgedeki diğer ülkelerde faaliyet gösteren benzer kuruluşlar tarafından destekleniyor.

gefco1.jpg

gefco2.jpg

gefco3.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim