• BIST 9079.97
  • Altın 2306.679
  • Dolar 32.3389
  • Euro 35.0963
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Gefco ile Mazda arasında yeni anlaşma

Gefco ile Mazda arasında yeni anlaşma
Kurulduğu günden bu yana Avrupa’daki en iyi lojistik sağlayıcılarından biri olan Gefco ile Japon otomotiv firmalarının Türkiye’deki en güçlü markalarından olan Mazda otomobil dağıtımı için anlaşma imzaladılar.

01 Şubat 2014 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni anlaşma kapsamında Gefco Türkiye, Mazda otomobilleri için tüm otomobil dağıtım operasyonlarını yönetecek. İşbirliği kapsamında Derince Limanı’ndan Gefco gümrüklü alanında taşınacak otomobiller ithalat işlemleri yapıldıktan sonra serbest sahada stoklanacaklar. Daha sonrasında ise, Mazda’nın Türkiye genelindeki 21  ildeki 27 bayiisine sevkiyatları yapılacak.

Gefco Türkiye 2002 senesinde Türkiye’ye geldiğinden beri Bitmiş Araç Lojistiği ve dağıtımı ile ilgili uluslararası ve yurtiçi taşımacılık, özel lojistik çözümleri ve stok sahası gibi hizmetleri kapsamlı olarak sunmak için uzmanlığını ortaya koyuyor. İzmit ve Bursa’daki Araç Lojistik Merkezleri uluslararası standartlara uygun şekilde hizmet veriyor ve otomotiv müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak teslimat öncesi denetim, 24 saat güvenlik, son teknoloji IT sistemleri ve deneyime sahip nitelikli bir ekip gibi imkanlar sunuyor.

Ölçümlenebilir, uçtan uca çözümler geliştirmek

Gefco 60 yılı aşkın bir zamandır dünyanın en büyük otomobil üreticileri için tasarladığı özel lojistik çözümleri ile dünyanın lider lojistik şirketidir.Dünya çapında  90 adet Bitmiş Araç Lojistik merkezi ile demiryolu, denizyolu ve karayolu taşımacılığını biraraya getirerek, en uygun sevkiyat akışını sunar ve nakliye süresini önemli ölçüde kısaltır. Grup her yıl üretim tesislerinden ya da limanlardan bayilere ya da başka limanlara 4 milyon aracın nakliyesini gerçekleştirir ve depolama, teslimat öncesi denetim, üretim sonrası operasyonları ve bayiler için araçların isteğe göre uyarlanması gibi katma değerli önemli hizmetler sunar.

Gefco ayrıca maksimum düzeyde operasyonel verimliliği sağlamak için müşterilerin sistemleri ile uyumlu yenilikçi IT çözümlerini de kullanır. Bu çözümler Gefco’nun ve müşterisinin gerçek zamanlı olarak her bir araca uygulanan işlemleri (yükleme, indirme vb) ve araçların dağıtımını takip etmesine olanak sağlar. Bu şekilde de herhangi bir aksama ya da hata olduğunda anında gerekli düzeltmeler yapılabilir ve nakliye de aksamadan gerçekleştirilir.

Gefco Türkiye Genel Müdürü Fulvio Villa konu ile ilgili yaptığı açıklamada Türkiye otomotiv pazarının %14’ünden fazlasına otomotiv lojistiği hizmeti verdiklerini belirtti ve Mazda’nın Gefco’ya duyduğu güvenden memnuniyet duyduklarını iletti.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim