• BIST 9079.97
  • Altın 2308.186
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.112
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

GEFCO Türkiye'den 2226 Km'lik Proje Lojistiği

GEFCO Türkiye'den 2226 Km'lik Proje Lojistiği
GEFCO, SDF Group traktörleri için bitmiş araç taşımacılığında İtalya'dan Derince'ye uzanan lojistik operasyon hizmeti sunuyor.

GEFCO Türkiye, dünyanın önemli traktör üreticilerinden İtalyan SDF (Same Deutz-Fahr) Group'un gabari dışı kabul edilen ağır ve hacimli yükleri için ağır nakliye taşımacılığı hizmeti sunuyor.

Proje kapsamında, SDF Group'un İtalya-Treviglio'daki fabrikasından sal kasa araçlarla Livorno'ya taşınan traktörler burada indirilerek gemilere bindiriliyor. Türkiye ayağında gemiden araç çekerlere aktarılan malzemeler, Derince gümrüğüne bağlı antrepolarda teslim ediliyor.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan GEFCO Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Zafer Özkök: "SDF Group GEFCO Türkiye'yi her iki şirketin de kaliteye verdiği yüksek önem nedeniyle seçti. GEFCO'nun lojistik mühendisliği alanında benzersiz deneyimi bulunuyor. Bu noktada müşterilerimize daha fazla rekabet avantajı kazandırmak için sürekli olarak yeni çözümler sunma arayışındayız" dedi.

Taşınması büyük özen ve dikkat isteyen ağır yük taşımacılığındaki deneyimini bitmiş araç lojistiği konusundaki uzmanlığıyla birleştiren GEFCO Türkiye, nakliyelerin transit süreleri ile uyumlu kapıdan kapıya hizmet sunuyor, zaman ve maliyet bakımından verimlillik sağlıyor.

GEFCO Türkiye bu projede bir diğer GEFCO Grup firması olan Mercurio ile birlikte çalışıyor. Proje süresince yapılan günlük değerlendirmeler sayesinde aksiyonlar anında gerçekleştiriliyor. Her iki ülkede de GEFCO tarafından yönetilen operasyon, kapıdan kapıya hizmet, hatasız dokümantasyon, anında bilgi gibi bir çok avantajı da beraberinde getiriyor.

gefco.jpggefco2-001.jpg

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim