• BIST 9084.03
  • Altın 2325.331
  • Dolar 32.373
  • Euro 35.0126
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

GEFCO Türkiye’ye İnsana Saygı Ödülü

GEFCO Türkiye’ye İnsana Saygı Ödülü
GEFCO Lojistik, 2012 yılında Kariyer.net üzerinden aldığı 11.731 başvuruya ortalama iki gün içerisinde yanıt vererek Kariyer.net tarafından geleneksel hale gelen 12. İnsana Saygı Ödülleri’nde ödüle layık görüldü.

 

Türkiye’nin önde gelen insan kaynakları portalı Kariyer.net tarafından geleneksel hale gelen 12. İnsana Saygı Ödülleri’nde GEFCO Türkiye de ödüle layık görüldü.
 
Kariyer.net’in insan kaynakları alanındaki başarılı çalışmalarını öne çıkarmak amacıyla düzenlediği ödül töreni Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti.
 
Sanayi ve otomotiv lojistiğinde dünyanın lider firmalarından biri olan GEFCO Türkiye yeni adaylar tarafından gerçekleştirilen iş başvurularına yönelik uyguladığı hızlı geri dönüş politikası ile Kariyer.net İnsana Saygı ödülünün sahibi oldu.
 
GEFCO Lojistik, 2012 yılında Kariyer.net üzerinden aldığı 11.731 başvuruya ortalama iki gün içerisinde yanıt vererek GEFCO Türkiye’ye başvuru yapan adayları iş arama süreçlerinde cevapsız bırakmamış oldu.
 
Törende GEFCO Türkiye adına ödülü alan GEFCO Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü Yasemin Uygun konu ile ilgili olarak, “İş arama sürecinde yaşanan önemli sorunlardan birinin adaylara olumlu veya olumsuz geri dönüş konusu olduğunu bilerek bu konudaki çalışmalarımıza özen gösteriyoruz.  Çalışmalarımızın sonucunda aldığımız bu ödül bizi çok mutlu etti. Zorlu iş arama süreçlerinde adaylara hızlı geri dönüş bizim İK politikalarımız arasında üzerinde özenle durduğumuz bir konu olmaya devam edecek ve bu konuda kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim