• BIST 9107.39
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

GEFCO yeni ofisini Adnan Menderes'te açıyor

GEFCO yeni ofisini Adnan Menderes'te açıyor
2002 yılında Türkiye’de faaliyet geçen GEFCO; İstanbul, Ankara, Bursa, İzmit, İzmir ve Mersin ofislerinden sonra İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda da ofis açıyor.

GEFCO yeni ofisini Adnan Menderes'te açıyor

2002 yılında Türkiye’de faaliyet geçen GEFCO; İstanbul, Ankara, Bursa, İzmit, İzmir ve Mersin ofislerinden sonra İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda da ofis açıyor. Otomotivden, sağlık ve kişisel bakım sektörüne, elektronikten tekstiler kadar birçok sektörde taşımacılık ve entegre lojistik hizmeti sunan GEFCO, yeni ofisiyle Ege Bölgesindeki mevcut müşteri portföyünü artırmayı hedefliyor.

 

“Müşterilerimizin havalimanındaki işlerini hızlandıracağız ve açılan havalimanı ofisimiz ile birlikte GEFCO ofislerinden gelen talebi de karşılayabilme gücüyle hava taşımalarımızı %30 artıracağız” diyen GEFCO Türkiye Genel Müdürü Fulvio Villa tüm hava ve ihracat işlemlerini, dağıtım ve toplamasını gerçekleştirebileceklerini söyledi.

Ağustos ayında faaliyete geçen ofisle özellikle Ege Bölgesindeki tüm müşterilere eksiksiz ulaşmayı hedefleyen Villa “Bugün iyi bir lojistik hizmeti verebilmek yaygın bir yerel ağa sahip olmayı da gerektiriyor. GEFCO Grup olarak zaten çok güçlü bir uluslararası kuruluşuz fakat bölge ofisleri de hizmetin sağlıklı olabilmesi için şart” dedi.

 

GEFCO’nun benzer adımlarla müşterilerini güçlendirme kararlılığında olduğunu belirten Villa, uzun vadede Türki Cumhuriyetlerde de ofis açabileceklerini vurguladı.

 

GEFCO Grubu

GEFCO sanayiye yönelik lojistik konusunda referans noktası konumuna gelmiştir: gücünü altı alandaki (Lojistik, Gefboxsystem, Overseas, Overland ve Otomobil Dağıtımı, Gümrük ve KDV işlemleri) uzmanlığından alan GEFCO, ister ulusal düzeyde, ister uluslararası düzeyde olsun, sanayi sektörünün gerektirdiği her türlü gereksinim ve ihtiyaca yönelik global ve yenilikçi çözümler sunmaktadır. 150 ülkede faaliyet gösteren GEFCO, Avrupa’nın en iyi 10 lojistik firması arasında yer almaktadır.  2010 yılında yaklaşık 3,4 Milyar Euro ciro gerçekleştiren GEFCO’nun tüm dünyada 9.400 çalışanı bulunmaktadır. Dünya çapında 400 farklı noktada hizmet veren GEFCO, Orta ve Doğu Avrupa, Asya ve Orta Doğu, Orta Asya ve Güney Amerika gibi bölgelerde faaliyetlerini sürdürmektedir.

gefco.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim