• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

GeForce® GTX 660 Ti DirectCU II TOP

GeForce® GTX 660 Ti DirectCU II TOP
1137 MHz’e overclock edilmiş grafik çekirdeği ve 2GB GDDR5 belleği ile yeni ASUS GeForce® GTX 660 Ti DirectCU II TOP, en zorlayıcı oyunları dahi mükemmel akıcılıkta oynatabiliyor.

ASUS ekran kartları ailesi, yeni ASUS GeForce® GTX 660 Ti DirectCU II TOP’ın tanıtılmasıyla birlikte genişleyerek büyümesini sürdürüyor. NVIDIA®’nın en son 28nm teknolojisini kullanan kart, kullanıcılara çok daha iyi dengelenmiş özellikler, müthiş bir performans ve uygun fiyat imkânı sunuyor. Fabrika çıkışlı olarak overclock edilmiş olan kart, 1137MHz “boost clock” moduyla birlikte geliyor. DirectCU soğutmasıyla yüzde 20 daha serin çalışan kart, DIGI+ VRM güç beslemesi ve Süper Alaşım Gücü (Super Alloy Power) bileşenleriyle daha uzun ömürlü bir çalışma sunuyor. Aynı zamanda engeli bir hız aşırtma sağlayan bu teknolojiler, kullanıcı dostu arabirime sahip GPU Tweak ile birleştiğinde kartın sınırlarını zorlamanızı mümkün kılıyor.

En yüksek performans için TOP serisi

2GB GDDR5-donanımlı GeForce® GTX 660 Ti DirectCU II TOP, ASUS mühendisleri tarafından gerçekleştirilen ağır testlerin altından kalkabilen en dayanıklı ve en verimli GK104 tabanlı 28nm GPU’lar kullanılarak üretiliyor. En yüksek saat frekanslarını kaldırabilen bu GPU’lar, referans modelden 157 MHz daha hızlı olarak fabrikada 1137 MHz “boost clock” frekansına overclock ediliyorlar. Kullanıcılar bir kez daha zahmetsizce, kartlarını satın alır almaz yüksek performans elde ediyorlar. Üstelik gelişmiş ince ayar yazılımı GPU Tweak ile isterlerse kartlarını daha da yüksek değerlere overlcock edebiliyorlar.

Yüzde 20 daha serin ve çok daha sessiz

ASUS’un özel ekran kartı teknolojileri, ürün performansını artırıyor ve dayanıklılıkta referans tasarımları geride bırakıyor. DirectCU, grafik işlemci yüzeyine doğrudan temas ederek etkin bir ısı emilimi sağlayan bakır ısı boruları sayesinde ekran kartının yüzde 20 daha serin çalışmasını mümkün kılıyor. Yine en iyi soğutma için iyileştirilmiş fanlar, daha düşük devirde çalışarak stok ürünlerle göre çok daha sessiz bir oyun ortamı sağlıyor. Kararlı çalışma, enerji verimliliği ve hız aşırtma potansiyeli için ASUS DIGI+ VRM, hassas dijital güç beslemesi sağlarken altı-fazlı Süper Alaşım Gücü bileşenler (kapasitörler, indüktörler ve MOSFET’ler) de ağır iş yükü altında bile kartın ömrünü artırırken dayanıklılığı ve sessiz çalışmayı garanti ediyor. Tüm bunlar, rahat oyun oynamayı her daim garanti eden yüksek performanslı bir ürün ortaya çıkarıyor. 

GPU Tweak ile GTX 660’a ince ayar

Tescilli ASUS ekran kartı hız aşırtma, voltaj artırma ve yönetim uygulaması GPU Tweak geri dönüyor. Kullanıcı dostu arayüzü ve çok-modlu performans değiştirme özellikleri ile GeForce® GTX 660 Ti DirectCU II TOP’a tam anlamıyla hükmetmek çok kolay. Kullanıcılar en sevdikleri oyun için istedikleri profili yüklerken, saat frekanslarını ve voltajları da kolayca değiştirebilecekler.

 www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim