• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Gemi Enerji Verimliliği Toplantısı başladı

Gemi Enerji Verimliliği Toplantısı başladı
Gemi Enerji Verimliliği ve Teknoloji Transferi Bölgesel Çalıştay Toplantısı, 3-5 Kasım tarihleri arasında İstanbul Elite Hotel'de gerçekleştiriliyor.
Bölgesel Deniz Kirliliği Acil Müdahale Merkezi'nin (REMPEC) düzenlediği "Gemi Enerji Verimliliği ve Teknoloji Transferi Bölgesel Çalıştay Toplantısı", 3-5 Kasım tarihleri arasında İstanbul Elite Hotel'de gerçekleştiriliyor. 
 
 
rempec1.jpg
 
IMO ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın işbirliğiyle Türkiye'nin ev sahipliği yaptığı toplantı, Uluslararası Denizcilik Organizasyonu (IMO), Entegre Teknik İşbirliği Programı (ITCP), REMPEC ve MTF bütçesi ve Malta Hükümeti'nin gönüllü katkılarıyla finanse ediliyor. 
 
rempec2.jpg
 
Akdeniz'e kıyısı olan ülkelerden (Türkiye, Fransa, İsrail, Malta, İtalya, Tunus, Cezayir, Fas vs) denizcilik sektörüyle ilgilenen temcilcilerin katıldığı çalıştay, MARPOL Sözleşmesi ve Sözleşmeye taraf ülkelerin sorumlulukları hakkında  detaylı bilgi vermeyi amaçlıyor.
 
rempec4.jpg
 
Toplantıda  katılımcılara, yeni düzenlemelerin kabul edilmesi uygulanması ve yürütülmesine ilişkin pratik bilgilerin yanı sıra, Akdeniz Bölgesi'nde daha fazla kapasite geliştirme, teknoloji transferi, ve bölgede yapılabilecek faaliyetler hakkında IMO eğitmenleri tarafından eğitim veriliyor. 
 
rempec6plus.jpg
 
3 gün sürecek olan Çalıştay'da, Türkiye'den, Deniz Ticaret Odası, Mersin Deniz Ticaret Odası, GİSBİR, Ulaştırma Denizcilik Haberleşme Bakanlığı temsilcileri de sunum, bilgi-teknoloji alışverişi yapmak üzere katılımcı olarak yer alıyor.
 
rempec9jpg.jpg
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim