• BIST 9557.92
  • Altın 2487.648
  • Dolar 32.4936
  • Euro 34.7959
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C

Gemiler bu gece yarısı Türkiye'de olacak

Gemiler bu gece yarısı Türkiye'de olacak
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, karışıklığın yaşandığı Libya'da bulunan Türk vatandaşlarının dönüşü için hükümetin büyük gayret gösterdiğini söyledi.

Yıldırım: "Hükümet büyük gayret gösteriyor"

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, karışıklığın yaşandığı Libya'da bulunan Türk vatandaşlarının dönüşü için hükümetin büyük gayret gösterdiğini söyledi.

Four Seasons Otel'de katıldığı bir toplantıda konuşan Yıldırım, "Hükümetimiz vatandaşlarımızın gelmesi için büyük bir gayret gösteriyor. Şu an 2 feribotumuz vatandaşlarımızı almak için yola çıktı. Bu gece yarısı gemilerimiz Türkiye'de olacak. Biz de gidip vatandaşlarımızı karşılayacağız. Şu anda televizyondan canlı olarak bizi izliyorlar. Kendilerine geçmiş olsun diyoruz" dedi.

Bakan Yıldırım, Libya'dan Türkleri getirmek için yola çıkan Osmangazi ve Orhangazi feribotlarının denizde hava muhalefeti dolayısıyla zorluk yaşayıp yaşamadığı sorusu üzerine, "Yok şu anda herhangi bir sorun yok. Bir saat bir buçuk saat önce görüştüm gemiyle, kıç omuzluktan alıyor havayı. Herhangi bir konforu bozacak şey yok" dedi.

GEMİNİN BİR GECEYARISI 00.00'DE BİR TANESİ 02.00'DE ORADA OLACAK

Bakan Yıldırım, Orhangazi ve Osmangazi feribotlarını karşılamaya gidip gitmeyeceği sorusuna da yanıt verdi. Yıldırım, Geminin bir tanesi gece yarısı 00.00'de tabii hava müsaadeli; bir tanesi de 02.00 gibi orada olacak. Ben de ondan önce oradaki hazırlıkları yerinde görmek koordine etmek için erken bir saatte orada olacağım diye konuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim