• BIST 9693.46
  • Altın 2509.616
  • Dolar 32.5735
  • Euro 34.7645
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Gemiler bu kez Beylikdüzü Caddeleri'nde

Gemiler bu kez Beylikdüzü Caddeleri'nde
Beylikdüzü Yat Limanı'na getirilen dünyanın en gözde yat ve yelkenlileri, TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek Boat Show 2012 Fuarı'nda sergilenecek.

Beylikdüzü Yat Limanı'na getirilen dünyanın en gözde yat ve yelkenlileri, TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek Boat Show 2012 Fuarı'nda sergilenecek. 18-25 Şubat 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuarda görücüye çıkacak yatlar, Beylikdüzü caddelerinden TIR'larla taşınarak, TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'ne naklediliyor.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, program öncesinde TÜYAP Genel Müdür Yardımcısı Hakan Mirgün, Tesis İşletme Grup Başkanı Bülent Gürser, Tesis İşletme Sorumlusu Efe Altınoğlu ile makamında bir toplantı yaptı. Toplantıda, Beylikdüzü Belediyesi Ulaşım Büro Sorumlusu Volkan Özge tarafından konuyla ilgili kısa bir sunum gerçekleştirildi.

"İstanbul'un Fethi'ni hatırlatan kareler"

Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin caddelerinden geçecek yatlar için güzergahları uygun hale getirdi. TIR'ların yollardan rahat geçebilmeleri için yetkililerce gereken yerlerde refüjler genişletildi ve ağaç budamaları yapıldı.

Diğer taraftan zabıta ekipleri de geçiş sürecinde trafiği kontrol etti. Dev yatların geçidi için kullanılan caddelerde vatandaşlar, dünyanın en gözde yatlarının, karadan geçişini merakla izlediler. Tekneler, trafikte ilginç ve renkli görüntülere sahne oldu. Adeta, İstanbul'un Fethi'ni hatırlatan kareler yüzlerce kişiye görsel Şölen yaşattı.

Toplam 108 teknenin TÜYAP'a taşınacağını bildiren yetkililer, bugün sadece 40 adetinin yerine ulaştırabildiğini ifade ettiler.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim