• BIST 9530.48
  • Altın 2479.136
  • Dolar 32.4775
  • Euro 34.5967
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C

GEMİMO’da 3. Feramuz Aşkın dönemi

GEMİMO’da 3. Feramuz Aşkın dönemi
TMMOB Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası (GEMİMO) 36. Olağan Genel Kurul Toplantısı Kadıköy Gündüz Aybay Denizcilik Merkezi’nde gerçekleştirildi.

TMMOB Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası (GEMİMO) 36. Olağan Genel Kurul Toplantısı Kadıköy Gündüz Aybay Denizcilik Merkezi’nde gerçekleştirildi. 31 Mart- 1 Nisan 2012 tarihleri arasında yapılan Genel Kurul Toplantısı'nda 35. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Aşkın açılışı yaptı. Daha sonra gündem gereği divan kurulunun oluşturulmasına geçildi. Bu doğrultuda Divan Başkanlığı'na Bülend Temur, Divan Başkan
Yardımcılığına Adem Güleryüz, Divan katipliklerine de Murat Ender Gün ve Ali Kesgün oy birliği ile seçilerek Divan Kurulu oluşturuldu.

Genel kurul'da saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından sektördeki diğer sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine söz verildi. Sırasıyla Türk Uzakyol Gemi Kaptanları Derneği İkinci Başkanı Kapt. Baybora Yıldırım, Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği Başkan Yardımcısı Mete Koçar, İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Sosyal Yardım Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Müh. Adnan Erdal, GEMİMO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Müh. Bora Kayacan, İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Müh. Selçuk Şenkal, Denizcilik Federasyonu Genel Sekreteri Müh. Ahmet Hamza, Gemi Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Buğra Çelebi ve ayrıca Denizcilik İdaresi Müşavirlerinden Müh. Cemalettin Şevli kürsüye gelerek birlik ve beraberlik mesajları verirken, uyumlu çalışmaları için mevcut yönetime teşekkür ederek seçilecek yönetime de başarılar dilediler.

Daha sonra 35. Dönem Genel Sekreteri Ömür Karataş Çalışma Raporunu, 35. Dönem Muhasip Üyesi Yaşar Canca Mali Raporu, Hasan Çaylak ise Denet Raporunu okudu.

Raporların değerlendirilmesinin ardından oylamaya geçildi. Tüm raporlar Genel Kurul tarafından oybirliği ile aklandı. Divan Başkanı Bülend Temur 35. Dönem Yönetim Kurulunu kutladı ve eski yönetim kurulu salondan büyük alkış aldı. 35. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Aşkın kürsüye gelerek bir teşekkür konuşması yaptı. 36. Dönem 2012-2013 yıllarını kapsayan bütçe tasarısı Muhasip Üye Yaşar Canca tarafından açıklandı. Oylamaya sunuldu ve muhammen bütçe oy birliği ile kabul edildi.

Dilekler ve temenniler bölümünün ardından seçime katılacak adayların dilekçeleri alındı ve toplantı sona erdi. Divan Kuruluna iki dilekçe ulaştı. Dilekçelerden biri 35. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Feramuz Aşkın ve ekibine, bir diğeri ise 34. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı
Muammer Yağız ve ekibine aitti. Divan Başaknı her iki ekibe de kendilerini ve ekiplerini tanıtmaları için söz verdi. Ertesi gün sandığa gitmek üzere seçim duyurusunda bulunan Divan Başkanı Müh Bülend Temur toplantıyı sonlandırdı.

1 Nisan 2012 Pazar günü oy sandıklarına giden üyelerin oyları sayıldıktan sonra 36. Dönem Yönetim Kurulu belirlendi. Buna göre Feramuz Aşkın ve ekibi geçerli olan 208 oyun 149’unu alarak GEMİMO 36. Dönem Yönetim Kurulu’nu oluşturdu. Sonuçların açıklanmasından sonra bir değerlendirme yapan Feramuz Askın 2 gün süren genel kurula katılan tüm delegelere, katılımcılara ve kendilerine destek verenlere teşekkür etti. Odanın,
Deniz Ulaştırma İsletme Mühendislerinin de (güverte bölümü) üye olmalarından sonra daha da güçlendiğini belirten Aşkın, yeni yönetimde 2 Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisinin de
görev aldığının altını çizdi. Aşkın, yapılacak olan ilk Yönetim Kurulu Toplantısında görev
dağılımı ile birlikte yeni dönemdeki çalışma programının da üyelerle paylaşılacağını belirtti.

İlçe Seçim Kurulu’ndan alınan sonuçlara göre GEMİMO Kurulları aşağıdaki şekilde oluştu.

Yönetim Kurulu Asil

Feramuz Aşkın
A. Yaşar Canca
Mehmet Akça
M. Hakan Tuna
Cemalettin Şevli
Pınar Acar
Salih Bilal

Yönetim Kurulu Yedek

Zeki Aydın
Metin Çelik
Kadir Çiçek
Selçuk Nas
Gizem Çevik
Murat Akpınar
Alper Kılıç

Denetleme Kurulu Asil

Hasan Çaylak
Cem Mohan
Murat Nurova

Denetleme Kurulu Yedek

Naşit Yamanyar
Karnik Bingül
Yaşar Çoban

TMMOB Birlik Yönetim Kurulu

Hakan Günay
Oytun Ayık
Ömür Karataş

TMMOB Birlik Yüksek Onur Kurulu Üyesi

Fahrettin Küçükşahin

TMMOB Birlik Denetçisi

Ersoy Evren

TMMOB Birlik Genel Kurul Delegeleri

Feramuz Aşkın
A. Yaşar Canca
M. Hakan Tuna
Cemalettin Şevli
Salih Bilal
Mehmet Akça
Pınar Acar
Hasan Çaylak
Ersoy Evren
Hakan Günay
Bünyamin Kılıçaslan
Turgay Kaya
Nihat Asan
M. Oytun Ayık
Ömür Karataş
Erkan Dereli
Cem Mohan
Celal Tekalp
Erdal Akman
Erdal Angılı
Vahit Ulusoy
Murat Akyüz
Metin Çeli
k

adnan-erdal.jpg

baybora-yildirim.20120403122651.jpg

bora-kayacan.jpg

cemalettin-sevli.20120403122729.jpg

divan-kurulu.20120403122749.jpg

feramuz-askin.jpg

hasan-caylak.jpg

hazirun.jpg

katilimcilar.jpg

mete-kocar.jpg

muammer-yagiz.jpg

omur-karatas.jpg

selcuk-senkal.20120403123034.jpg

ugur-bugra-celebi.jpg

yasar-canca.jpg

 

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim