• BIST 9693.46
  • Altın 2507.469
  • Dolar 32.5758
  • Euro 34.7748
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C

Genç beyinler bitirme projeleri ile geleceğe hazırlanıyor

Genç beyinler bitirme projeleri ile geleceğe hazırlanıyor
İzmir Ekonomi Üniversitesi Lojistik Yönetimi Bölümü öğrencileri depo ve dış lojistik süreçlerinin etkinliğinin ve verimliliğinin arttırılmasını hedefliyor.

İzmir Ekonomi Üniversitesi Lojistik Yönetimi Bölümü, öğrencilerini firmalarla bir araya getirerek gerçek iş problemlerini akademik tabanda birleştirmeye ve sektöre akademik bir bakış geliştirerek çözüm önerileri yaratmaları yönünde desteklemeye devam ediyor.

Her sene farklı sektör ve firmaları Üniversite-Sanayi iş birliği proje dersi kapsamına ekleyerek, eğitiminin akademik altyapısını farklı uygulamalara yansıtma ve yaygınlaştırma fırsatı yaratan Lojistik Yönetimi Bölümü, bu doğrultuda, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında Opet Fuchs’u da proje havuzuna ekledi.

Proje, firma tarafında Lojistik Müdürü Okay Eryeri ve Stok Kontrol Uzmanı Can Günerken danışmanlığında, üniversite tarafında ise bölümün Öğretim Görevlisi Dr. Aysu Göçer tarafından yürütülüyor. Projede bölüm öğrencilerinden İrem Çelik, Selim Sercan Doğan, Sercan Oğuz, Orçun Sakönder ve Mustafa Çelik ile aynı zamanda 3 senedir Opet Fuchs’un yarı zamanlı çalışanı olan Arif Mert Kalemcioğlu görev alıyor.

Ortak belirlenen proje konusu dâhilinde şirketin depo ve dış lojistik süreçleri öğrenciler tarafından çeşitli yöntemlerle incelenecek ve proje süresince depo ve dış lojistik süreçlerde gözlem ve ölçüm yapacak olan öğrenciler, tüm depo çalışanlarının, taşıma firmalarının yetkilileri ile çalışanlarının ve müşterilerin de içinde bulunduğu geniş bir örneklem ile görüşmeler yapacaklar.

Elde edilen veriler analiz edildikten sonra sürecin geliştirilmesine yönelik öneriler hem akademik hem de sektörel çözüm ve uygulama alanları açısından değerlendirilerek sene sonunda firmaya ve tüm dinleyicilere sunulacak. Firmanın depo ve dış lojistik süreçlerinin etkinliğinin ve verimliliğinin arttırılmasının hedeflendiği projede, öğrenciler aldıkları eğitimlerine kazandıkları sektörel deneyim ile daha da değer katmış olacaklar.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim