• BIST 9645.02
  • Altın 2414.538
  • Dolar 32.5801
  • Euro 34.8134
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

Gençler trenle Türkiye'yi gezecek

Gençler trenle Türkiye'yi gezecek
Türk Ekonomi Bankası'nın (TEB) ana sponsorluğunda; Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Ulaştırma Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçirdiği "Gençlik Treni Projesi" başlatıldı.

Gençler trenle Türkiye'yi gezecek

Türk Ekonomi Bankası'nın (TEB) ana sponsorluğunda; Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Ulaştırma Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçirdiği "Gençlik Treni Projesi" başlatıldı.

Proje ile kendi ili ve çevresi dışına çok fazla çıkma imkanı bulamamış gençlere, Türkiye'nin tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde görmek için önemli bir fırsat sunuluyor. TEB Genel Müdürü Varol Civil, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın girişimleri ile hayata geçirilen ve Türkiye'nin gençlerine, dolayısıyla geleceğimize önemli katkı sağlayacağına yürekten inandığımız 'Gençlik Treni Projesi'ne ana sponsor olarak tam destek veriyoruz. Ülkemizin gençlerini Türkiye'nin dört bir yanına taşıyacak ve farklı bölgelerdeki akranlarıyla tanışma fırsatı yaratacak olan bu özel projede, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yanı sıra Ulaştırma Bakanlığımız ile birlikte çalışmaktan da büyük mutluluk duyuyoruz." dedi. Civil, "Yıllardır, 'Çok okuyan mı, çok gezen mi bilir?' şeklinde halk arasında sıkça kullanılan bir söz vardır. Günümüzde toplumsal gelişim için ikisi birbirinden ayrı düşünülemez. Gençlerimizin tam donanımlı bireyler olarak yetişebilmeleri için bir yandan okurken bir yandan da gezip görmeleri, bizzat yerinde gözlem yapmaları, okuduklarını tecrübe etmeleri şart." diyerek Gençlik Treni'nin gençlere yeni ufuklar açacağına inandığını dile getirdi. Gençlik Treni Projesi, 29 Haziran-19 Temmuz tarihleri arasında; 7 hat üzerinde, 6 farklı trenle, 19-29 yaşlarındaki yaklaşık 2000 gencin katılımıyla gerçekleştirilecek. Projeye dahil olan gençler, trenlerin içine kurulacak bilgisayar masaları aracılığıyla gördükleri güzellikleri ve yaşadıkları deneyimleri TEB Blog sayfası üzerinden herkes ile paylaşabilme fırsatı yakalayacak. En iyi blogu yazan genç katılımcı ise, Paris'te Rolad Garros Tenis Turnuvası'nda misafir edilecek.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim