• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Gençleri Rock'n Coke'a Pegasus uçuruyor

Gençleri Rock'n Coke'a Pegasus uçuruyor
Pegasus Hava Yolları’nın Rock’n Coke 2011’e İstanbul dışından gelecek katılımcılar için hazırladığı “Kamp ve Pegasus Uçak Bileti Paket”i www.biletix.com internet sitesinde satışta.

GENÇLER ROCK’N COKE’A PEGASUS İLE UÇUYOR!!!

Pegasus Hava Yolları’nın, Türkiye’nin en büyük açık hava müzik etkinliği Rock’n Coke 2011’e İstanbul dışından gelecek katılımcılar için hazırladığı “Kamp ve Pegasus Uçak Bileti Paket”i www.biletix.com internet sitesinde satışta.

Türkiye’nin genç ve dinamik havayolu Pegasus Hava Yolları, spora, sanata ve gençlere verdiği desteğe bir yenisini daha ekleyerek Türkiye’nin en büyük açıkhava etkinliği Rock’n Coke 2011 gençlik ve müzik festivaline ulaşım sponsor oldu. Pegasus, Rock’n Coke 2011’e katılıp müzik ve eğlence dolu bir haftasonu geçirmek isteyen İstanbul dışından gelecek müzikseverlere “Kamp ve Pegasus Uçak Bileti Paket”ini sunuyor.

Pegasus Hava Yolları’nın Rock’n Coke Kamp ve Pegasus Uçak Bileti Paketi 170 TL’den başlıyor. Hezarfen Havaalanı’nda 16-17 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek Rock’n Coke 2011’a İstanbul dışından gelecek festivalseverler için Pegasus, uçuş ve kamp biletlerini kapsayan bir paket hazırladı.

Rock’n Coke kamp bileti ve Adana, İzmir, Kayseri, Antalya, Ankara, Trabzon, Konya illeri için Pegasus ile gidiş dönüş uçak biletini kapsayan sınırlı sayıda paket, tüm vergiler dahil 220 TL’den satılıyor. Özel paketin öğrenciler için satış bedeli ise 170 TL. Festivalseverler, “Kamp ve Pegasus Uçak Bileti Paketi”ni www.biletix.com internet sitesinden satın alabilecekler.

Rock’n Coke Sahneleri Müzikseverleri Coşturacak
Dört farklı sahnesiyle birbirinden farklı müzik türlerine ev sahipliği yapan Rock’n Coke festival katılımcılarına eğlence ve müzik dolu keyifli bir hafta sonu vaat ediyor. Rock’n Coke’ta canlı performans sergileyecek gruplar arasında, Ana Sahne”de; Limp Bizkit, Motörhead, Travis, Moby, Paolo Nutini, Skunk Anansie, 2manydjs, The Kooks, Athena, Duman, Kurban, Çilekeş, Gripin ve Friendly Fires, ”Vodafone Freezone Sahnesi”nde; Thievery Corporation, Aloe Blacc, Beach House, Tunng, İlhan Erşahin’s İstanbul Sessions, Melis Danişmend, The Qemists, Gaslamp Killer, FM Belfast, Curry&Coco, Acid Washed, Golem, Fuchs & Cervus, Kaan Sezyum aka DJ Sarıyılan, Grup Ses Beats, Hemi Behmoaras, Soaked, Mabbas & Style – İst, Club Bangkok ve Dancing Birds Feel The Beatfarklı müzik türlerine ev sahipliği yapacak festivalin üçüncü sahnesi “Coca-Cola Zero Sahnesi”nde de; Mogwai, Dum Dum Girls, The Black Lips, Electrelane, Chapel Club, Esben and The Witch, Deja – vu, Dengesiz Herifler, She Past Away, Hakan Tamar, On Your Horizon, To Mexico With Love, Post, Social Inclusion Band ve Kül bulunuyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim