• BIST 9079.97
  • Altın 2324.254
  • Dolar 32.3617
  • Euro 34.9456
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

GençTurkcell’liler omuz omuza veriyor

GençTurkcell’liler omuz omuza veriyor
Türkiye’nin en büyük gençlik kulübü gnçtrkcll, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na özel bir kampanya başlattı.

GençTurkcell’liler Omuz Omuza Veriyor

Türkiye’nin en büyük gençlik kulübü gnçtrkcll, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na özel bir kampanya başlattı. Facebook’ta gnçtrkcll’in “Gençlik Kulesi” ne katılanlar, arkadaşlarını davet edenler çoğaldıkça, kule yükselecek ve katılımcıların kazanacağı hediyeler artacak. Hedef, dünyada yüksekliğiyle ünlü
tüm yapıları geride bırakıp gökyüzüne uzanan bir rekor kırmak…

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell’in milyonlarca genci çatısı altında buluşturan gençlik kulübü gnçtrkcll, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için yaratıcı bir kampanya hazırladı. 19 Mayıs törenlerinin vazgeçilmez gösterilerinden “Gençlik Kulesi”ni facebook uygulaması olarak tasarlandı.

Kampanya dahilinde Facebook’tan gnçtrkcll’in “Gençlik Kulesi”ne katılanlar ve arkadaşlarını davet edenler çoğaldıkça kule yükselecek. Kule yüksekliklerine göre hediyeler de değişecek. GençTurkcell’liler, gençlik kulesi Galata Kulesi kadar yükselirse 100 SMS ve 100 MB internet, yükseklik Eyfel Kulesi’ne ulaşırsa 200 SMS ve 200 MB, eğer dünyanın bütün yüksek kulelerini geçerek bulutlara ulaşırsa 300 SMS ve 300 MB kazanacak. Hedef dünyada yüksekliğiyle ünlü tüm yapıları geride bırakıp gökyüzüne uzanan bir rekor kırmak.

GençTurkcell’lilere 19 Mayıs için sunulanlar, bu keyifli kampanyayla da bitmiyor. Gençlerin en favori oyunları FIFA11 ve Need For Speed Shift oyunları 19 Mayıs’a özel olarak 8 TL yerine 0,99 TL.

“GençTurkcell’liler 3 yılda 180 milyon TL kazandı”

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Emre Sayın “Tüm gençlerimizin bayramını kutluyoruz. 19 Mayıs nedeniyle farklı bir kampanyayla yanlarında olalım istedik ve “Gençlik Kulesi”ni hayata geçirdik. Türkiye’nin en büyük gençlik kulübü gnçtrkcll’le sadece özel günlerde değil hayatlarının her alanında yanlarındayız.

Oluşturduğumuz bumubumu platformu sayesinde her konuda GençTurkcell’lilerin fikrini alıyor, kampanya ve avantajları onların istekleri doğrultusunda şekillendiriyoruz. Onların önerilerini hayata geçirerek hem en uygun gençlik tarifelerini sunuyor, hem de iletişim dışındaki harcamalarında avantaj sağlıyoruz. Ayrıca özel aktivitelerle hayatlarına eğlence katıyoruz. Kısacası gnçtrkcll gençlerin hayatlarının her alanında yanında. 3 yılda sunduğumuz avantajlı kampanyalar ve marka işbirlikleri sayesinde gnçtrkcll’lilere iletişim dışı ihtiyaçlarında 180 milyon TL avantaj sağladık” dedi.

GençTurkcell’li olmanın ayrıcalıkları bitmiyor…

İşte GençTurkcell’li olmanın ayrıcalıklarından birkaçı:

· Efsane sinema kampanyası ile 1 sinema bileti alan GençTurkcell’liye 2.si hediye.
· GençTurkcell’liler GençTarife ile ne kadar TL yüklerlerse yüklesinler, tüm Turkcell’lilerle 15 dakikası 50 kuruşa konuşuyorlar. Üstelik 30 TL yüklerlerse her yöne 2 saat bedava kazanıyorlar.
· Genç Nar Paketi ile 20 TL verip, tam 5 katı, yani 100 TL kazanıyorlar, bir ay boyunca her yöne ister konuşuyor, ister SMS’leşiyorlar.
· HER YÖNE 5000 SMS sadece 10 TL.
· gençTarife internet fırsatları da çok avantajlı. Günde 50 kuruştan sonra gün sonuna kadar Facebook BEDAVA oluyor. Aylık sınırsız Facebook ise GençTurkcell’liler için sadece 3 TL. Diğer tüm siteler için ise günde 50 kuruştan sonra 50 MB internet ücretsiz olarak sunuluyor.
· GençTurkcell’likler gnçplay ile sevdiği sanatçıların albümlerini 2 TL’ye indirebiliyor Müzik paketleriyle ayda 2 TL’ye 50 şarkı, 3 TL’ye 300 şarkı indirebiliyorlar. Ayrıca müzik paketlerine üye olanlara 30 dakika konuşma hediye ediliyor.
· GençTurkcell’liler PC, PS3 ve XBOX oyunlarında özel indirimden faydalanıyorlar

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim