• BIST 9524.59
  • Altın 2487.649
  • Dolar 32.4801
  • Euro 34.6771
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

Geniş gövdeli uçak alımı hakkında konuştu

Geniş gövdeli uçak alımı hakkında konuştu
Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu geniş gövdeli uçak alımı ve sponsorluk anlaşmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Milli Takımla olan ulaşım anlaşmasının 3 yıl daha uzatılmasına ilişkin basın toplantısının ardından bazı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hamdi Topçu, geniş gövdeli uçak alımıyla ilgili henüz net bir kararın söz konusu olmadığını ifade etti.

 
Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu; “Geniş gövdeli uçaklarla ilgili henüz bir alım kararımız yok. Boeing 747 ve Airbus A380 tipindeki büyük gövdeli uçakları bünyemize katabilmemiz için filomuzda yer açmamız gerekiyor. Görüşmelerimizin bu anlamda devam ettiğini belirtmek isterim. Görüşmelerin sürüyor olmasına rağmen henüz alımla ilgili bir kararımız yok. Önümüzdeki süreçte bu konuyu daha net olarak açıklarız ancak şu an için bir karar vermiş değiliz” dedi.
 
Türk Hava Yolları’nın son yıllarda spor alanında yaptığı sponsorluk anlaşmalarına da değinen Topçu; “Bildiğiniz gibi Barcelona ve Manchester United ile olan anlaşmalarımız hala devam ediyor. Ayrıca Türkiye’den den Milli Takım’ın yanı sıra 4 büyük kulübün de ulaşım sponsoruyuz. 2. ve 3. Lig ekipleri de indirimli uçma imkanına sahip. Bu anlaşmalar THY’ye hem tanıtım anlamında hem de marka olma yolunda büyük kazançlar sağlıyor. THY’nin sponsorluk anlaşmalarından sonra gelirleri yüzde 35 oranında arttı. Spor ve özellikle futbol ilgi çeken branşlar. Biz de bunu değerlendiriyoruz” dedi.
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim