• BIST 9679.8
  • Altın 2487.084
  • Dolar 32.4307
  • Euro 34.446
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 7 °C

Germanwings 50 milyon yolcuya ulaştı

Germanwings 50 milyon yolcuya ulaştı
27 Ekim 2002 tarihinde ilk uçuşunu gerçekleştiren low-cost Alman Havayolu Germanwings sekiz buçuk yılda toplam 50 milyon yolcuya ulaşarak büyük bir başarıya imza attı.

GERMANWINGS 50 MİLYONUNCU YOLCUSUNU KUTLUYOR

27 Ekim 2002 tarihinde ilk uçuşunu gerçekleştiren low-cost Alman Havayolu Germanwings sekiz buçuk yılda toplam 50 milyon yolcuya ulaşarak büyük bir başarıya imza attı.

Alman Havayolu şirketi Germanwings, 50 milyonuncu yolcuya ulaşmasını ilk merkezi Köln/Bonn havalimanında gerçekleştirdiği bir törenle kutladı. 50 milyonuncu yolcusu Stefanie Gora’ya da 1 yıl boyunca bedava uçuş hediye etti.

Germanwings sözcüsü Thomas Winkelmann ‘ Germanwings uygun fiyatları ve müşterilerine sunduğu mükemmel hizmetiyle yıllardır adından söz ettiriyor. 1300’den fazla deneyimli çalışanımız ve standartlarımız sayesinde güçlü bir marka oluşturduk. Bugün de 50 milyonuncu yolcuya ulaşmış olmaktan ötürü büyük mutluluk duyuyoruz.’ dedi.

Avrupa’nın en başarılı low-cost havayollarından biri olan Germanwings, merkezleri Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin, Hannover ve Dortmund’dan Avrupa’nın 75’ten fazla noktasına uçuyor. Düşük maliyetli havayolu şirketi Germanwings yolcularına şu anda 30 adet Airbus A319 tipi uçaklardan oluşan genç bir filoyla hizmet veriyor.

Alman havayolu şirketinin Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, Airbus A319 tipi uçaklar ile Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiriliyor. Taksim’den Sabiha Gökçen Havaalanına uçak saatlerini yakalayacak şekilde servis araçları kalkıyor. Almanya seyahatlerinde Germanwings avantajlarından yararlanmak isteyenler, Germanwings’in internet sitesinden, uluslararası çağrı merkezinden veya Airep ofisinden rezervasyon yaptırabiliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim