• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C

Germanwings, Avrupa seferini artırıyor

Germanwings, Avrupa seferini artırıyor
Alman Havayolu şirketi Germanwings 30 Ekim 2011 tarihi itibariyle Köln’den Kopenhag ve Edinburgh şehirlerine haftanın dört günü uçacak.

GERMANWINGS KUZEY AVRUPA SEFERLERİNİ
ARTIRIYOR


Alman Havayolu şirketi Germanwings 30 Ekim 2011 tarihi itibariyle Köln’den Kopenhag ve Edinburgh şehirlerine haftanın dört günü uçacak.

Avrupa’nın lider düşük tarifeli havayolu şirketlerinden biri olan Germanwings kış uçuş planında Kuzey Avrupa uçuşlarını arttırma kararı aldı. 30 Ekim 2011 itibariyle Kopenhag ve Edinburgh seferleri haftanın dört günü gerçekleştirilecek.

Kuzey Avrupa’nın en popüler iki şehri Kopenhag ve Edinburgh’a hem tatil hem de iş nedeniyle seyahat edecek yolcular artan seferlerden Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri yararlanabilecek.

Kış uçuşları için şimdiden www.germanwings.com web sitesine girerek rezervasyon yaptırmak ve 29 Euro’dan başlayan fiyatlardan yararlanmak mümkün.

Erkenden Rezervasyon Yaptırın, Uygun Fiyatlardan Siz de Yararlanın

29 Euro’dan başlayan fiyatları ile dikkat çeken uygun fiyatlı Alman havayolu şirketi Germanwings ile en erken rezervasyon yaptıran yolcular şirketin en ucuz bilet fiyatından yararlanabiliyor.

Germanwings’in her uçuşunda, en düşük fiyatlı koltuklar talep ve yoğunluk oranına göre yeterli sayıda sunuluyor. Her müşterinin VIP olarak değerlendirildiği Germanwings’de uçuş fiyatlarına tüm vergi ve kesintiler dahil olup mevsimlere ve güne göre değişiklik yoktur.

Alman havayolu şirketinin Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, Airbus A319 tipi uçaklar ile Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiriliyor. Taksim’den Sabiha Gökçen Havaalanına uçak saatlerini yakalayacak şekilde servis araçları kalkıyor. Almanya seyahatlerinde Germanwings avantajlarından yararlanmak isteyenler, Germanwings’in internet sitesinden, uluslararası çağrı merkezinden veya Airep ofisinden rezervasyon yaptırabiliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim