• BIST 9452.26
  • Altın 2497.062
  • Dolar 32.585
  • Euro 34.7887
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C

Germanwings ile Beethoven Festivali

Germanwings ile Beethoven Festivali
Almanya’nın eski başkenti Bonn, 9 Eylül – 9 Ekim 2011 tarihleri arasında Beethoven Festivali’ne ev sahipliği yapıyor.

GERMANWINGS İLE BONN’DA BEETHOVEN FESTİVALİ

1845 yılında şehrin en ünlü çocuğu olan Beethoven’in 75. doğum gününün anısına 3 günlük bir konser dizisi olarak başlayan, 1998 yılından itibaren ise şimdiki modern şeklini alan Beethoven Festivali bu sene de dünyanın dört bir yanından klasik müzik severleri ağırlayacak.

Beethoven’in doğduğu şehir olan Bonn’da her sonbahar düzenlenen festival en iyi uluslararası orkestraları, solistleri, büyük koroları ve gelecek vaat eden genç müzisyenleri ağırlıyor. Geçmiş yıllarda festival kapsamında sahne alan bazı sanatçılar arasında Wagner, Richard Strauss, Schönberg, Bartok, Kodaly ve Kurtag gibi büyük yıldızlar bulunuyor.

9 Eylül- 9 Ekim 2011 tarihleri arasında düzenlenecek olan Beethoven Festivali süresince Bonn ve çevresinde bu sene toplam 64 konser düzenlenecek. Festival süresince konserlerin yanı sıra sergiler, seminerler, film gösterileri, konferanslar ve konuşmalar da gerçekleştirilecek. Konserler, konser salonlarında olduğu gibi kiliselerde, müzelerde, eski parlamento binasında ve şatolarda da yer alacak.

Yıl boyunca düzenlenen festivaller ve organizasyonlar ile Almanya’nın en hareketli kentlerinden biri olan Bonn’da Sanat Müzesi, Tarih Evi, Arkeoloji Müzesi ve ünlü besteci Beethoven’in evi mutlaka görülmesi gereken yerler arasında. Ren Nehri kıyısında dolaşmak isteyenler ise tarihi üniversitenin hemen yanından başlayarak şehrin muhteşem manzarasının keyfini çıkarabilir ya da şehrin merkezindeki restoranlarda oturup ünlü Alman biralarını tadabilirler.

BEETHOVEN FESTİVALİ İÇİN GERMANWING İLE YERİNİZİ ŞİMDİDEN
AYIRIN UYGUN FİYATLARDAN YARARLANIN

Tam bir kültür, sanat ve eğlence şehri olan Bonn’a Alman Havayolu şirketi Germanwings ile uçmak mümkün. Alman havayolu şirketi İstanbul, Ankara, Antalya ve İzmir’den 144 kişilik Airbus A319’lar ile Köln/Bonn’a direkt uçuşlar gerçekleştiriyor. Almanya seyahatlerinde Germanwings avantajlarından yararlanmak isteyenler, Germanwings’in www.germanwings.com web sitesinden, uluslararası çağrı merkezinden veya Airep ofisinden rezervasyon yaptırabilirler.

1.20110907114837.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim