• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Germanwings ile görsel şölene hazır olun

Germanwings ile görsel şölene hazır olun
29.99 Euro’dan başlayan fiyatlarıyla dikkat çeken Alman Havayolu şirketi Germanwings ile Almanya’nın Bonn kentinde unutulmaz bir havai fişek gösterisinin keyfini çıkarmaya hazır olun.

GERMANWINGS İLE GÖRSEL ŞÖLENE HAZIR OLUN

29.99 Euro’dan başlayan fiyatlarıyla dikkat çeken Alman Havayolu şirketi Germanwings ile Almanya’nın Bonn kentinde unutulmaz bir havai fişek gösterisinin keyfini çıkarmaya hazır olun!

Almanya’nın Bonn kentinde her yıl Mayıs ayının ilk Cumartesi günü kutlanan ‘Rhine in Flames’ etkinliği kapsamında ziyaretçileri inanılmaz bir görsel şölen bekliyor.

Ren bölgesinde düzenlenen ve dünyanın en büyük ve en uzun havai fişek gösterisi olma özelliği taşıyan etkinlik her yıl 100.000’den fazla seyirciyi Bonn’a çekiyor. Karanlık çöktüğünde 100’den fazla geminin havai fişekler atarak Ren nehrinde seyredeceği gösteri kapsamında gökyüzü birbirinden canlı binlerce renge boyanacak. Bu inanılmaz geceyi sakın kaçırmayın!

Germanwings ile Bonn Artık Daha Yakın

Tam eğlence merkezi olan Bonn şehrine 29 Euro’dan başlayan fiyatları ile dikkat çeken Alman Havayolu şirketi Germanwings ile uçmak mümkün. Germanwings, İstanbul- Bonn arasında haftada 4 gün Airbus A319 tipi uçaklar ile gerçekleştiriliyor. İstanbul uçuşları Sabiha Gökçen Havalimanından yapılıyor ve havalimanından Taksim’e uçak saatlerini yakalayacak biçimde servisler bulunuyor.

Almanya seyahatlerinde Germanwings avantajlarından yararlanmak isteyenler, Germanwings’in internet sitesinden, uluslararası çağrı merkezinden ve Airep ofisinden rezervasyon yaptırabilirler.

29.99 Euro’dan başlayan fiyatlarıyla dikkat çeken Alman Havayolu şirketi Germanwings ile yerinizi şimdiden ayırtın, en uygun fiyatlarla bu eğlenceli şölene siz de katılın.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim